Geen nieuwe meldingen

Paintball spaarnwoude

Paintballen incl. 100 balletjes per persoon bij Paintball Spaarnwoude

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Laat deze kans niet schieten en paintball in het speciaal ingerichte ‘oorlogsgebied’ van zes hectare in Spaarnwoude.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Bescheiden als ze zijn, hebben ze het er in Spaarnwoude niet zo vaak over, maar toen Jackson Pollock even niet meer wist hoe hij verder moest, deed hij er tijdens een avondje ontspannen paintballen dusdanig inspiratie op, dat hij de koers van de schilderkunst voor altijd veranderde. Doorbreek blokkades bij Paintball Spaarnwoude.

Kies uit 5 opties

  • € 14,99 voor paintballen incl. 100 balletjes voor 1 persoon (waarde € 29,50)
  • € 29,99 voor paintballen incl. 100 balletjes voor 2 personen (waarde € 59)
  • € 59,99 voor paintballen incl. 100 balletjes voor 4 personen (waarde € 118)
  • € 89,99 voor paintballen incl. 100 balletjes voor 6 personen (waarde € 177)
  • € 149,99 voor paintballen incl. 100 balletjes voor 10 personen (waarde € 295)

Jaag op je collega’s, familieleden, vrienden of gewoon op wildvreemden in een van de battle-area’s van Paintball Spaarnwoude en voel de adrenaline door je aderen gieren terwijl je vanuit je schuilplaats de tegenstander in het vizier krijgt. Het is een kwestie van richten, vuren en de tegenpartij uitschakelen met je verfballetjes. Je speelt op grote velden met 10 tot 30 spelers per keer. Natuurlijk ligt er een paintball-wapen, camouflage-overall en gezichtsbescherming voor je klaar. Je ontvangt 100 verfballetjes per persoon en kan na 30 minuten van ontvangst en uitleg nog 1,5 uur spelen - of tot je munitie op is.

Extra verfballetjes kopen is mogelijk op locatie. De kosten hiervoor zijn € 12 voor een zakje met 100 balletjes en € 180 voor een doos met 2.000 balletjes. Vanaf 3 dozen zijn de kosten € 162 per doos.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 023 549 3323, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimale leeftijd is 16 jaar. Exclusief verplichte ongevallenverzekering van € 1 p.p., ter plaatste te voldoen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paintball Spaarnwoude

Paintball Spaarnwoude bevindt zich midden in de groene omgeving van recreatiegebied Spaarnwoude, tussen Haarlem en Amsterdam. Je ontdekt er een zes hectare grote paintball-area met 12 vernieuwde speelvelden. Hier kunnen zowel kinderen als volwassen zich volledig uitleven met diverse actiongames zoals Capture the Flag waarbij je de vlag van de tegenstander moet zien te veroveren. Kinderfeestjes behoren ook tot de uitgebreide mogelijkheden, geheel verzorgd met limonade en een zakje chips tijdens de speluitleg. Er is meer dan genoeg plek om te parkeren - dichtbij genoeg om te lopen en ver genoeg om je auto verfvrij te houden.

Paintball spaarnwoude

Sport of buitenactiviteit, Paintball, Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.