Geen nieuwe meldingen

Paintbar

6 locaties

Creatieve avond uit voor 1, 2, 4 of 6 personen van Paintbar

Kies optie

In een Notendop

Maak in 2,5 uur je eigen schilderij met getrainde artiesten die je stap-voor-stap begeleiden van leeg doek tot meesterwerk.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een Paintbar schilderworkshop voor 1 persoon (waarde € 35)
  • € 38,99 voor een Paintbar schilderworkshop voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 76,99 voor een Paintbar schilderworkshop voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 112,99 voor een Paintbar schilderworkshop voor 6 personen (waarde € 210)

Paintbar is een combinatie van schilderen en een gezellig avondje uit. Of je nu wel of geen schilderervaring hebt, iedereen gaat trots naar huis met een zelfgemaakt schilderij. Voor de beschikbare events kijk je op http://reserveren.groupon.nl. Kijk hier om te zien hoe het schilderij van deze avonden eruit ziet. Op de avond zelf maakt iedereen dit schilderij onder leiding van een van de Paintbar-kunstenaars. Zij geven stap-voor-stap instructies bij het maken van jouw meesterwerk. Paintbar zorgt voor verf, doek en ezel. De getrainde artiesten zullen je begeleiden, penseelstreek na penseelstreek, van een leeg doek tot een meesterwerk.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Klik op de knop 'Beschikbaarheid' om het aanbod van workshops te bekijken.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de workshop duurt 2,5 uur. Exclusief hapjes en drankjes (deze zijn verkrijgbaar aan de bar). Inclusief alle materialen en benodigdheden. Na afloop krijg je je geschilderde schilderij mee naar huis. Voor € 5 p.p. extra kan je bij locatie Amersfoort genieten van een speciaal Paintbar-arrangement dat bestaat uit 2 drankjes en een borrelhapje. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paintbar

Paintbar combineert wijn & hapjes op een gezellige locatie met schilderen. Het is een laagdrempelig concept met veel verschillende schilderssessies waardoor het lekker makkelijk is om gezellig een avondje te komen schilderen. Stapsgewijs maak je jouw eigen kunstwerk. Talent of ervaring is niet vereist.