Geen nieuwe meldingen

Zevenhuizerlaan 116, Heiloo

3 maanden onbeperkt sporten incl. groepslessen + 1 personal training bij Palestra Sports Heiloo

Kies optie

In een Notendop

Met een persoonlijke benadering verzorgt de personal trainer een trainingsschema op maat, waarmee je 3 maanden onbeperkt aan de slag kan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor 3 maanden sporten + 1 personal training voor één persoon (waarde € 169,95)
  • € 79,99 voor 3 maanden sporten + 1 personal training voor twee personen (waarde € 339,90)

Maak eenmalig gebruik van de deskundige hulp van een van de personal trainers en ga vervolgens drie maanden aan de slag met je persoonlijke trainingsschema. Naast onbeperkt fitnessen, mag je ook onbeperkt deelnemen aan groepslessen.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in, deze is na inwisseling 3 maanden geldig. op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief ledenpas à € 9,50.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig bij Palestra Sports Heiloo. Alleen geldig voor nieuwe leden die nog niet eerder bij TCH (Trainings Centrum Heiloo) of Palestra Sports Heiloo hebben gesport. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Palestra Sports Heiloo

Voorheen Trainings Centrum Heiloo is tegenwoordig beter bekend als Palestra Sports Heiloo. Als vanouds kan je hier als beginnende of gevorderde sporter goed terecht. Er worden groepslessen gegeven en ook de fitnessinstructeurs helpen je het beste uit je training te halen door samen met jou een fitnessplan en sportdoelen op te stellen.