Geen nieuwe meldingen

Zevenhuizerlaan 116, Heiloo

3 maanden onbeperkt slenderen voor 1 of 2 personen bij Palestra Heiloo

Kies optie

In een Notendop

Slenderen richt zich op versterking, versoepeling en verslanking van de spieren d.m.v. bewegen op gemotoriseerde oefenbanken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 3 maanden onbeperkt slenderen op unieke bewegingsbanken 1 persoon (waarde € 97,50)
  • € 34,99 voor 3 maanden onbeperkt slenderen op unieke bewegingsbanken 2 personen (waarde € 195)

Slenderen is een manier van bewegen, waarbij gebruik wordt gemaakt van gemotoriseerde oefenbanken, die elk gedurende tien minuten de spieren in een apart gedeelte van het lichaam stimuleren. In ongeveer een uurtje is elke spiergroep aan bod geweest en voel je je heerlijk ontspannen en fit. Bovendien biedt het mensen met medische klachten bijvoorbeeld reuma, fibromyalgie, artritis en spieraandoeningen de mogelijkheid om op verantwoorde en veilige wijze aan hun conditie te werken.

Palestra Heiloo

Voorheen Trainings Centrum Heiloo gaat nu verder als Palestra Sports Heiloo. Als vanouds kan je als beginnende of gevorderde sporter hier goed terecht. Er worden groepslessen gegeven en de instructeurs helpen je het beste uit je training te halen door samen met jou een fitnessplan en sportdoelen op te stellen. 

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterljik 4 maanden vanaf het moment van aankoop in. Na inwisseling is je abonnement nog 3 maanden geldig op alle dagen van de week.
Bijkomende kosten: exclusief € 9,95 voor een ledenpas.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: alleen geldig bij Palestra Heiloo. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Palestra Heiloo