Geen nieuwe meldingen

Pakket van 624 of 1248 Pampers Sensitive-babydoekjes voor baby's

Pampers-babydoekjes

In een Notendop

Deze geparfumeerde Pampers Sensitive-babydoekjes bieden een uitgebalanceerde en zachte pH om irritatie van de huid te voorkomen.

Product-details

  • Dermatologisch getest
  • Evenwichtige PH
  • Vrij van fenoxyethanol, parabenen, parfum en alcohol
  • Licht en zacht
  • Helpt huidirritatie voorkomen
  • Goedgekeurd door de British Skin Foundation

  • Ingrediënten: water, citroenzuur, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, natriumcitraat, sorbitan caprylaat, natriumbenzoaat, dinatrium EDTA, BIS-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimethicon, xanthaangom, pentadecalacton, dipropyleenglycol, capryltriglyceride

Let op: houd de verpakking uit de buurt van baby’s en kinderen om elk risico op verstikking en / of wurging te voorkomen

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.