Geen nieuwe meldingen

Pan Stick Professional Matte Makeup Cream met hoge dekking

Pan Stick Cream make-up

€ 69,90
€ 18,90
72% korting

In een Notendop

Verkrijgbaar in 16 tinten, de Pan Stick heeft een romige textuur waardoor make-up meer bedekkend is.

Product-details

  • Met middelhoge dekking en een matte finish
  • Deze make-up wordt het meest gebruikt in bioscoop, theater en televisie vanwege de hoge dekking
  • Dit product is verkrijgbaar in 16 tinten en elke stick bevat 25 gr. (inclusief zwart en wit)
  • Het kan rechtstreeks met de stick worden aangebracht door lijnen op het gezicht te tekenen en ze vervolgens met de spons of het penseel te mengen; of door het product rechtstreeks met de borstel of spons in te nemen
  • Voor een duurzamere en fluweelzachte afwerking kunt u losse of compacte poeders aanbrengen
  • Ingrediënten: paraffinum liquidum, isododecaan, microkristallijne was, paraffine, copernicia cerifera, was, kan bevatten (CI77891, CI77492 CI77491 CI77499)

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.