Geen nieuwe meldingen

Pannenkoekenboot B.V.

Rondvaart van 75 minuten incl. onbeperkt pannenkoeken voor 1-10 personen bij De Pannenkoekenboot

1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Vaar over de Nijmeegse, Rotterdamse of Amsterdamse wateren en test hoeveel pannenkoeken je op kan in 75 minuten.

Wat je krijgt

Kies uit 5 opties

  • € 12,50 voor een rondvaart van 75 minuten + onbeperkt pannenkoeken voor 1 persoon
  • € 25 voor een rondvaart van 75 minuten + onbeperkt pannenkoeken voor 2 personen
  • € 50 voor een rondvaart van 75 minuten + onbeperkt pannenkoeken voor 4 personen
  • € 75 voor een rondvaart van 75 minuten + onbeperkt pannenkoeken voor 6 personen
  • € 125 voor een rondvaart van 75 minuten + onbeperkt pannenkoeken voor 10 personen

Jullie gaan 75 minuten varen over de Nijmeegse, Rotterdamse of Amsterdamse wateren. Kijk uit over het water terwijl je kinderen zich vermaken in de grote ballenbak. Zorg dat je van tevoren niet gegeten hebt, want op het buffet staan versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten?

Kies uit één van de drie steden:

De rondvaart in Nijmegen:

Jullie varen op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen.

De rondvaart in Rotterdam:

Jullie varen door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen.

De rondvaart in Amsterdam:

Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat jullie één of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend. Voor de Amsterdamse rondvaart geldt een vermakelijkheidsretributie van € 0,65 per persoon.

De Pannenkoekenboot

De Pannenkoekenboot verzorgt het hele jaar door rondvaarten over de Nijmeegse, Rotterdamse en Amsterdamse wateren. Naast de 75 minuten rondvaart kan je ook met hen meevaren op een feestelijke Paas Cruise, Pancake Cruise, een kinderfeestje of Familie Cruise.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 mei 2015 t/m 30 april 2016 op alle vaardagen van de week (m.u.v. feestdagen en vakanties).
Aankoop: maximaal 10 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor Amsterdam geldt een vermakelijkheidsretributie van € 0,65 per persoon.
Reserveren: verplicht online bij de vestiging van je keuze ophttp://gr.pn/1Cu50N4 voor Amsterdam, op http://gr.pn/1Cu5eE3 voor Nijmegen en ophttp://gr.pn/1Cu5nr6 voor Rotterdam, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Per groupon kun je één reservering plaatsen. Indien je meerdere groupons hebt, dan dien je meerdere reserveringen te plaatsen op dezelfde reserveringsnaam. Reserveren is alleen online mogelijk. Exclusief drankjes. Je moet 15 minuten van tevoren aanwezig zijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Hoe het werkt:
* 1. Ga voor Rotterdam naar http://gr.pn/1Cu5nr6, voor Amsterdam naar http://gr.pn/1Cu50N4 en voor Nijmegen naar http://gr.pn/1Cu5eE3
* 2. Kies de gewenste datum en het tijdstip van de 75 Minutenvaart
* 3. Reserveer voor het aantal personen waarvoor de groupon geldig is. Vul je gegevens in en klik op ‘reservering plaatsen’
* 4. Kies bij de betaalmethode voor ‘Unieke Code G’ en vul je grouponcode in bij het vakje ‘kortingscode of cadeaucode’
* 5. Rond de reservering af. Je ontvangt daarna de bevestiging per e-mail. De bevestiging en de groupon neem je mee naar de boot
* 6. Je kan 15 minuten voor afvaart aan boord gaan. Wees ruim op tijd, want de boot vertrekt op tijd en de kapitein kan niet wachten

Over Pannenkoekenboot B.V.

Pannenkoekenboot B.V.

Sightseeing of tour, Stads- & bezienswaardigheidstocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.