Geen nieuwe meldingen

3 locaties

De Pannenkoekenboot: onbeperkt pannenkoeken eten in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen incl. rondvaart

Kies optie

In een Notendop

Kijk je ogen uit en eet je buikje rond met pannenkoek-na-pannenkoek-na-pannenkoek op De Pannenkoekenboot.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als je verjaardag en je diploma-uitreiking wordt ook een rondvaart nóg feestelijker als je het combineert met onbeperkt pannenkoeken eten. De vlag kan uit bij De Pannenkoekenboot.

Kies uit 8 opties voor een rondvaart van 75 min. en onbeperkt pannenkoeken

Op doordeweekse vaardagen

  • € 12,50 voor 1 persoon
  • € 25 voor 2 personen
  • € 50 voor 4 personen
  • € 75 voor 6 personen

Op zaterdag en zondag

  • € 14,50 voor 1 persoon
  • € 29 voor 2 personen
  • € 58 voor 4 personen
  • € 87 voor 6 personen

Jullie gaan 75 minuten varen over de Nijmeegse, Rotterdamse of Amsterdamse wateren. Kijk uit over het water terwijl je kinderen zich vermaken in de grote ballenbak. Zorg dat je van tevoren niet gegeten hebt, want op het buffet staan versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten?

Kies voor één van de drie steden:

De rondvaart in Nijmegen:

Jullie varen op de Waal waar je een prachtig uitzicht hebt op het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen.

De rondvaart in Rotterdam:

Jullie varen door de Rotterdamse wateren waar je een intrigerend uitzicht hebt op de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen.

De rondvaart in Amsterdam:

Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming (zoals de A’DAM Toren) en er komen nieuwe juweeltjes voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat jullie één of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend. Voor de Amsterdamse rondvaart geldt een gemeentelijke toeristenbelasting van € 0,66 per persoon.

Hoe het werkt

1.- Ga naar http://www.pannenkoekenboot.nl/groupon en kies je gewenste locatie, Rotterdam, Amsterdam of Nijmegen.

2.- Kies de gewenste datum en het tijdstip van de 75-minutenvaart

3.- Reserveer voor het aantal personen waarvoor de groupon geldig is. Vul je gegevens in en klik op “reservering plaatsen”

4.- Kies bij de betaalmethode voor “Unieke Code DG” bij doordeweekse tickets en voor “Unieke Code WG” voor weekendtickets. Vul je grouponcode in bij het veld “Unieke Code of Cadeaucode” en vul de controlecode in bij het veld “Controlecode”.

5.- Rond de reservering af. Je ontvangt daarna de bevestiging per e-mail. De bevestiging en de groupon neem je mee naar de boot.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op doordeweekse vaardagen of vaardagen in het weekend, afhankelijk van de door jou gekozen optie (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: voor Amsterdam geldt een gemeentelijke toeristenbelasting van € 0,66 per persoon, dit betaal je aan boord van De Pannenkoekenboot.
Reserveren: verplicht online via http://www.pannenkoekenboot.nl/groupon o.v.v. Groupon. Bekijk het stappenplan voor reserveren in de tekst of op je groupon. Let op: voor doordeweekse vaardagen gelden andere reserveringscodes dan voor vaardagen in het weekend.
Annuleren: niet mogelijk als je reservering is voltooid.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Per groupon kan je één reservering plaatsen. Indien je meerdere groupons hebt, dan maak je meerdere reserveringen op dezelfde naam. De drankjes zijn exclusief. Je moet 15 minuten van tevoren aanwezig zijn. Houd hierbij rekening met extra tijd voor parkeren, de boot vertrekt op tijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pannenkoekenboot