Geen nieuwe meldingen

12 rollen absorberend keukenpapier

12 rollen absorberend keukenpapier

€ 30,57
Uitverkocht

In een Notendop

Dit absorberend keukenpapier is gemaakt van 100% natuurlijke cellulose, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk.

Product-details

  • De ‘pocket’-technologie die is gebruikt bij dit keukenpapier is bedoeld voor super-absorberend vermogen
  • 100% natuurlijke cellulose, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en gecontroleerde bronnen, gegarandeerd door FSC-keurmerk
  • Regina Thirst Pockets, je ideale keukengenoot, is geschikt voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, het inpakken van je eten en het kan ook als servet worden gebruikt

Deal-Voorwaarden

Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Rex Brown Ltd. Geregistreerd adres: 28 St Johns Square, Farringdon, EC1M 4DN, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: cs@esolutionservice.in.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.