Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

12 rollen absorberend keukenpapier

12 rollen absorberend keukenpapier

€ 30,57
Uitverkocht

In een Notendop

Dit absorberend keukenpapier is gemaakt van 100% natuurlijke cellulose, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk.

Product-details

  • De ‘pocket’-technologie die is gebruikt bij dit keukenpapier is bedoeld voor super-absorberend vermogen
  • 100% natuurlijke cellulose, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en gecontroleerde bronnen, gegarandeerd door FSC-keurmerk
  • Regina Thirst Pockets, je ideale keukengenoot, is geschikt voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, het inpakken van je eten en het kan ook als servet worden gebruikt

Deal-Voorwaarden

Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Rex Brown Ltd. Geregistreerd adres: 28 St Johns Square, Farringdon, EC1M 4DN, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: cs@esolutionservice.in.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.