Geen nieuwe meldingen

Paracentrum Texel bv

€ 100- of € 300-waardebon voor een zelfstandige sprong of Experience-pakket bij Paracentrum Texel

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 86% korting.
Kies optie

In een Notendop

Met een waardebon krijg je een fikse korting op een zelfstandige sprong of Experience-pakket bij Paracentrum Texel

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Ze zeggen van zwaartekracht wel eens dat het een theorie is, net als Einsteins relativiteitstheorie en Elvis die helemaal niet dood is maar in een bermuda op een Hawaïaans strand ligt. Met een waardebon bij Paracentrum Texel test je goedkoop de Nederlandse zwaartekracht.

Kies uit de volgende opties

  • € 19,99 voor een waardebon van € 100 voor het Experience-pakket
  • € 39,99 voor een waardebon van € 300 voor de First Jump Course

Voor het Experience-pakket moet € 244 bijbetaald worden, voor de First Jump Course € 199.

Het Experience-pakket bestaat uit een tandemsprong. Hierbij word je vastgeklikt aan een ervaren instructeur, die samen met je door de lucht naar beneden valt. Terug op de begane grond krijg je certificaat en een T-shirt mee naar huis. Ga je springen in Zeeland of Ameland, dan wordt je duikvlucht ook met een handcamera op film vastgelegd. Voor de locatie Texel geldt dat er een fotoreportage gemaakt wordt. De reportages krijg je op DVD mee naar huis.

Je kan ook kiezen voor de First Jump Course. Op zondag krijg je een Nederlandstalige theoriecursus, die je voorbereidt op de sprong. Let op: de instructies worden in het Nederlands gegeven. Voor je eigen veiligheid is het daarom van belang dat je de Nederlandse taal goed machtig bent. Op maandag spring je dan volledig zelfstandig uit het vliegtuig, met een parachute die automatisch opengaat.

Paracentrum Texel

Paracentrum Texel is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd op Texel. Zowel voor beginnende als voor ervaren teams en individuele springers zijn er volop mogelijkheden om je sprong tot een succes te maken. Er werken ervaren springers en instructeurs die met beide benen op de grond staan en je de coaching kunnen bieden die je wenst.

Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. 1 november t/m eind maart, in deze maanden alleen op zaterdag). Bekijk de beschikbaarheid in april voor Texel op https://gr.pn/2NxaIvb, voor Ameland op https://gr.pn/2TKky02 en voor Zeeland op https://gr.pn/2O5Hh4z.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor de First Jump Course moet € 199 en voor de Experience pakket € 244 bijbetaald worden.
Reserveren: verplicht online op https://www.paracentrumtexel.nl/leren-parachutespringen/first-jump-course-static-line-opleiding/, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd 16 jaar. Voor minderjarigen is een handtekening van ouder of voogd vereist. Maximum gewicht 100 kilo. Medische verklaring van huisarts en pasfoto voor de First Jump Course is verplicht, download hier het formulier. De First Jump Course start met de cursus op zondag en de sprong op maandag, aanwezigheid vanaf 9.30 uur bij de First Jump Course is verplicht, deelname voor laatkomers is niet gegarandeerd. Bij de Experience pakket op Zeeland of Ameland wordt gebruik gemaakt van een handvideoreportage. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paracentrum Texel bv

Paracentrum Texel bv

Sport of buitenactiviteit, Skydiven
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.