Paracentrum Texel bv

Zelfstandige parachutesprong inclusief theoriecursus bij Paracentrum Texel

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Na een theoriecursus heb je geen hulp nodig en kan je zelfstandig parachute-springen bij Paracentrum Texel.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Er zijn veel manieren om een adrenalinekick te krijgen: Een intense inspanning tijdens het sporten, een rit op een wilde achtbaan en een grapje uithalen met je knorrige vriendin op maandagochtend. Dat laatste is iets te risicovol, veel veiliger (en leuker) is een zelfstandige parachute-sprong bij Paracentrum Texel.

De deal

  • € 249 voor een zelfstandige parachutesprong inclusief theoriedag (waarde € 499)

Op zondag doorloop je een theoriecursus die je stap voor stap voorbereidt op je sprong. Op maandag worden alle procedures doorgelopen en een praktijk examen gedaan, zodat er een check is op alle procedures. Het parachute openingssysteem is automatisch, de afsprong en het vliegen is zelfstandig. Je vliegt vervolgens tot een hoogte van 3500 voet, ruim een kilometer in de lucht. Je stapt uit het vliegtuig en daarna is het een enkele verticale reis richting aarde aan duizelingwekkende snelheden. Dan land je na een razendsnelle val veilig op grond.

Paracentrum Texel

Paracentrum Texel is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd op Texel. Zowel voor beginnende als voor ervaren teams en individuele springers zijn er volop mogelijkheden om je sprong tot een succes te maken. Er werken ervaren springers en instructeurs die met beide benen op de grond staan en je de coaching kunnen bieden die je wenst.

Voorwaarden


Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (niet geldig van 1 november t/m 31 maart).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op https://www.paracentrumtexel.nl/leren-parachutespringen/first-jump-course-static-line-opleiding/, met gebruik van je groupon-codes. Selecteer bij het maken van de reservering kortingscode GROUPONFJC, dat te vinden is in het kortingcode-vakje.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee naar de locatie en lever deze in. Neem je medische verklaring van de huisarts mee en een pasfoto. De medische verklaring kan je hier downloaden. Alleen geldig voor Nederlandstalige cursusisten. Alleen geldig voor First Jump Course. Minimumleeftijd is 16 jaar. Onder de 18 jaar is een handtekening van ouder of voogd vereist. Maximum lichaamsgewicht is 100 kg. De First Jump Course start met de verplichte cursus op zondag om 9:30 uur en de sprong is op maandag. Let op, als je te laat bent, bestaat er de mogelijkheid dat je niet meer mag deelnemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paracentrum Texel bv


Paracentrum Texel bv

Sport of buitenactiviteit, Skydiven
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.