Geen nieuwe meldingen

Paraglidingschool Inferno

Paragliden: vanaf ± 400 meter hoogte vrij zweven in de lucht

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Vlieg vrij als een vogel boven Nederland met een tandemvlucht paragliden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor paragliden voor 1 persoon (waarde € 50)
  • € 59,99 voor paragliden voor 2 personen (waarde € 100)
  • € 119,99 voor paragliden voor 4 personen (waarde € 200)

Paragliden; je ziet het wel eens op tv. Bij sommige mensen staat het angstzweet ze meteen in de nek, anderen worden er juist helemaal enthousiast van. Voor deze laatste groep is dit de uitgelezen kant om eens kennis te maken met deze avontuurlijke vrijetijdsbesteding. Uiteraard vlieg je niet alleen, maar met een instructeur.

Na uitleg over het paragliden en de vlieguitrusting hijs je je in je harnas en krijg je een helm op. Samen met een instructeur wordt je vastgemaakt aan het vliegscherm waar je uiteindelijk onder komt te hangen. Dan worden jullie omhooggetrokken door een lier aan de andere kant van het veld. Nederland is plat, dus van een berg springen en direct vliegen is geen optie. Wanneer je rond de 300 tot 500 meter hoogte bent gekomen, ontkoppelen jullie je en vlieg je zo vrij als een vogel rond. Hoe lang je in de lucht bent, is afhankelijk van thermiek. Dat je gaat genieten is zeker, Nederland is prachtig van boven en de ervaring is heel bijzonder.

Moet je weten

Deal-voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: kies op gr.pn/1N8IANn voor een gewenste dag uit en reserveer minimaal 48 uur vooraf via e-mail op info@paraglidingschool.nl, o.v.v. de gewenste datum.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de vlucht is onder voorbehoud. Bij slecht weer kan Inferno de vlucht annuleren of de locatie veranderen; getracht wordt dit 24 uur van tevoren aan te geven. Maximaal 1 persoon tegelijk onder begeleiding in de lucht. Als je zwaarder bent dan 100 kilo is het niet verantwoord om de lucht in te gaan. Bij hart-/gezondheidsklachten, informeer dan vooraf of het verstandig is om te paragliden. De tocht duurt ongeveer een kwartier. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Paraglidingschool Inferno

Bij Inferno leer je op een leuke en veilige manier paragliden. Ze bieden al 25 jaar cursussen aan voor beginners en gevorderden. En heb je het onder de knie (je bent piloot en in het bezit van brevet 2), durf het dan aan en boek een avontuurlijke reis naar het buitenland om daar te vliegen.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.