Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

2 locaties

Iraanse Kookworkshop bij Parisas Persian Kitchen - leer een viergangendiner maken in 5 steden, o.a. in A'dam en R'dam

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ontdek in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Rijswijk of Gouda hoe je in korte tijd bijzondere Iraanse gerechten op tafel zet

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
Tim
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 11, 2020
Ik zou deze workshop zeker aanraden. De recepten waren erg lekker, niet te moeilijk, zeer vernieuwend en het werd erg enthousiast gebracht.

Over deze deal

  • Iraanse kookworkshop
  • Voor 1, 2, 4, 6 of 10 personen
  • Maak zelf een viergangendiner om na afloop mee te nemen
  • De workshop is te volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Rijswijk, en Gouda
  • De workshop is onder leiding van de uit Iran afkomstige Parisa Nobakht
  • De Iraanse keuken is in een modern jasje gestoken voor mensen die dagelijks niet veel tijd hebben om uitgebreid te koken

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop de aangegeven dagen op https://www.parisaspersiankitchen.com/workshops.php.
Aankoop: maximaal 2 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://www.parisaspersiankitchen.com/workshops.php, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes (muv een welkomsdrankje). De workshop gaat door bij tenminste 6 deelnemers.Tot één week voor de workshop kan deze geannuleerd worden door de organisator. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Parisas Persian Kitchen

Exotische keukens ontdekken is vaak avontuurlijk. Er komen allerlei nieuwe ingrediënten, kruiden en kooktechnieken aan het licht. Toch kan het lastig zijn om zelfstandig een duik te nemen in een onbekende cultuur. Als je meer wil weten van de Iraanse cuisine bijvoorbeeld, kan je voor een vliegende start langskomen bij Parisas Persian Kitchen. Eigenaresse Parisa Nobakht is afkomstig uit Iran en nu ze in Nederland woont wil ze graag haar cultuur overbrengen aan geïnteresseerden. Door middel van workshops word je een heel spectrum aan Perzische recepten meester, waardoor je deze exotische keuken uit het Midden-Oosten met je mee naar huis kan nemen. Parisa kiest er in haar Perzische Keuken voor om sommige recepten te versimpelen, zodat je ook met weinig tijd een authentiek gerecht op tafel kan zetten. Ben je bepaalde recepten van de workshop vergeten? Geen nood. Parisa heeft onlangs een boek uitgebracht waarin 50 Perzische recepten nog een fijntjes worden uitgelegd.