Park-n-Travel

1 tot 21 dagen valet parking op Schiphol bij Park-n-Travel

Kies optie

In een Notendop


Zonder tijdverlies en zonder zorgen parkeren op Schiphol: je auto gaat direct na jouw arriveren naar een volledig afgesloten parkeerterrein.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Geef je auto ook even een vakantie terwijl je zelf op reis bent en laat ‘m parkeren op het 24/7 bewaakt parkeerterrein van Park-n-Travel.

Kies uit 7 opties

  • € 29,99 voor 1 dag valet parking op Schiphol
  • € 39,99 voor 2-4 dagen valet parking op Schiphol
  • € 49,99 voor 5-7 dagen valet parking op Schiphol
  • € 59,99 voor 8-10 dagen valet parking op Schiphol
  • € 69,99 voor 11-14 dagen valet parking op Schiphol
  • € 79,99 voor 15-17 dagen valet parking op Schiphol
  • € 89,99 voor 18-21 dagen valet parking op Schiphol

Autorijden is aangenaam, maar parkeren gaat niet altijd even makkelijk en snel. En zeker wanneer je op vakantie gaat, heb je genoeg aan je hoofd om je mee bezig te houden. Als jij met de auto naar Schiphol komt, rijdt een ervaren chauffeur van Park-n-Travel daarom je wagen graag naar je parkeerplek toe. Het parkeerterrein is volledig afgesloten en beveiligd én jij bent geen tijd kwijt aan een parkeerplek zoeken, wachten, parkeren, omlopen, verdwalen en wat er nog meer tegen kan zitten wanneer je eigenlijk al 20 minuten geleden had moeten inchecken. Nog een geruststellende gedachte: Park-n-Travel is 24/7 bereikbaar. Zijn de medewerkers in gesprek, dan word je zo snel mogelijk teruggebeld.

Werkwijze:

  • Bij vertrek: een half uur voordat je op Schiphol arriveert, bel je met Park-n-Travel. Tussen Vertrekhal 2 en 3 overhandig je je auto, je reservering en je groupon aan hun chauffeur.

  • Bij terugkomst (uiterlijk 1 juli 2019): wanneer je de bagage van de band hebt gehaald en in handen hebt - of als je alleen handbagage hebt direct wanneer je het vliegtuig verlaat - bel je weer met Park-n-Travel. Zij zorgen ervoor dat je auto wordt voorgereden op Schiphol op de afgesproken plaats, waarna je direct naar huis kan rijden.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 juli 2019 op alle dagen van de week (op basis van beschikbaarheid). Let op: 1 juli is de uiterlijke datum waarop de auto opgehaald kan worden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://www.parkntravel.nl/groupon, met gebruik van je groupon-code.
Meer info: neem je afgedrukte groupon en reservering mee, anders vervalt de geldigheid van de groupon en wordt het standaard tarief gerekend. Bij vertrek tussen 23.00 en 08.00 uur wordt een nachttoeslag van € 5 in rekening gebracht. Om je vertrek vanaf de parking soepel te laten verlopen, bel je 30 minuten van tevoren. Langer parkeren is mogelijk voor € 6 extra per dag. Wassen, uitzuigen en opladen van de auto is tegen betaling ook mogelijk (op basis van beschikbaarheid). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Park-n-Travel


Park-n-Travel is een officiële valetparkingservice op Schiphol met een eigen volledig afgesloten en beveiligd parkeerterrein nabij het vliegveld. Ze hebben uitsluitend ervaren chauffeurs in dienst die het mogelijk maken dat jij zonder parkeer- en vervoerzorgen op vliegvakantie kan vanaf onze nationale luchthaven. Ook is het mogelijk om zelf je auto naar het parkeerterrein te brengen waarna je met een shuttleservice naar Schiphol wordt gebracht.

Park-n-Travel

Parkeren, Parkeren bij het vliegveld
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.