sluit
TTD Launch

PB & WD

Lange Plaat 67, Rozenburg ZH

Plaagdier-inspectie op locatie door PB & WD Groep

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je huis inspecteren op plaagdieren en krijg een advies voor aanpak of certificaat van afwezigheid, inclusief 25% korting op bestrijding

Over deze deal

De deal

  • € 29,99 voor plaagdier-inspectie op locatie (waarde € 119)

PB & WD Groep komt bij je thuis en heeft ongeveer 15 minuten nodig om de inspectie te doen. Indien er overlast blijkt te zijn van plaagdieren dan stelt de expert meteen een actieplan op. Voor de eventuele uitvoering krijg je 25% korting. Aankoop van producten tegen plaagdieren kan ook ter plekke met 25% korting. Indien er geen overlast blijkt te zijn dan krijg je een inspectie-rapport/certificaat, wat bruikbaar is in het geval van verkoop.

PB & WD Groep

PB & WD Groep gaat alle soorten plaagdieren te lijf: houtworm, muggen, mieren, muizen, ratten of anders, ze weten hoe ze de dieren het best kunnen bestrijden. Verder is PB & WD Groep ook gespecialiseerd in het uitvoeren van branche-verplichte controles voor bedrijven, zodat ze goed door keuringen kunnen komen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eventuele parkeerkosten. Buiten Zuid-Holland worden voorrijkosten gerekend van € 0,19 / km.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0624 514 135, o.v.v. Groupon.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over PB & WD