Geen nieuwe meldingen

Christiaan Huygenstsstraat 10 12, Voorschoten

Keratinebehandeling bij Peggy's Hair Fashion in Voorschoten, nabij Leiden

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 68% korting.
Kies optie

In een Notendop

In 3 uur tijd wordt een natuurlijk middel aangebracht om pluizig en droog haar aan te pakken, wat doorgaans 3-6 maanden resultaat geeft.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 69,99 voor een Super Straight Hair Keratine-behandeling voor haar tot schouderlengte (waarde € 150)
  • € 79,99 voor een Super Straight Hair Keratine-behandeling voor haar tot 30 cm langer dan schouderlengte (waarde € 250)

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De Super Straight Hair Keratine-behandeling zorgt er ook voor dat je haar steil wordt en duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Het glanzende resultaat blijft doorgaans 3 tot 6 maanden zichtbaar.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop maandag en woensdag t/m zaterdag van 09.00-14.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0648 891 840, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Optie 2 is geldig voor haar tot 30 cm voorbij de schouders. Is je haar langer, dan betaal je voor elke 20 cm extra een toeslag van € 20. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Peggy's Hair Fashion

De haarsalon van Peggy is onderdeel van Fränds Beautycentre in hartje Voorschoten, een kwartiertje rijden van Leiden. Op deze praktische plek kan je voor meerdere schoonheidsbehandelingen terecht, maar bij Peggy's Hair Fashion staat uiteraard jouw haar centraal. Zowel man, vrouw als kind kan hier terecht voor een frisse coupe. En voor een permanent, geverfd haar, highlights en zelfs een keratine-behandeling draait Peggy haar schaar ook niet om.

Peggy's Hair Fashion

Kapper, Haar-straighten, Salon