LVL-wimperlifting, naar keuze met wimpers verven bij Mooie Ogen in Aldtsjerk

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop


Zet je wimperkrultang buitenspel met deze wimperlifting die 6 tot 8 weken op een natuurlijke wijze lange, volle wimpers geeft.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Zet je wimperkrultang buitenspel met deze wimperlifting die 6 tot 8 weken op een natuurlijke wijze lange, volle wimpers geeft.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor LVL-wimperlifting (waarde € 35)
  • € 24,99 voor LVL-wimperlifting incl. wimpers verven (waarde € 40)

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, vrijdag en zaterdag in Aldtsjerk.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.mooie-ogen.nl/contact-formulier met gebruik van je groupon-codes óf telefonisch op 0657 650 285, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mooie Ogen


Goed verzorgde ogen en wimpers geven een visitekaartje af wanneer je als dame ergens binnenstapt. Dit ondervond Petra de Vries eigenhandig. Mooie ogen en niet dagelijks de tijd opgeslokt zien worden door het moeten doen van de make-up. Het is daarom dat ze besloot om zich te specialiseren in wimperlifting. Na het afronden van de cursus en in ontvangst nemen van het certificaat besloot ze haar eigen salon te beginnen: Mooie Ogen. Met deze wimperlifting behandelingen zitten je wimpers in de lift en heb je er weken geen omkijken meer naar. Je vindt de 'mooie ogen' aan de Miedemaweg 22 in Aldtsjerk, waar er meer dan genoeg parkeergelegenheid is.

Mooie Ogen

Wenkbrauw & wimper, Wimperextension, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.