sluit
TTD Launch

Perfect You Skin Clinic

4 locaties

Facelift zonder snijden: huidverstrakkende behandeling met ultrasound voor diverse zones naar keuze bij Perfect You

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen

In een Notendop

Ultrasone geluidsgolven worden ingezet voor een gelifte en strakke huid die een jeugdiger uitstraling en strakkere look geeft

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 7 opties

  • € 99,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - wenkbrauwlift OF gebied onder ogen (waarde € 650)
  • € 179,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - wenkbrauwlift EN gebied onder de ogen (waarde € 1.200)

  • € 149,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - kaaklijn OF onderkin (waarde € 750)
  • € 279,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - kaaklijn EN onderkin (waarde € 1.400)

  • € 199,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - hals OF gelaat (wangen) (waarde € 850)
  • € 379,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - hals EN gelaat (wangen) (waarde € 1.600)

  • € 699,99 voor een huidverstrakkende behandeling met ultrasound - hals, gelaat (wangen), wenkbrauw en onder de ogen (waarde € 3.500)

Deze niet-invasieve behandeling met ultrasound is ontwikkeld om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin te liften. Deze ‘facelift zonder snijden’ wordt ingezet om de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid stimuleren, zelfs op het decolleté.

De behandeling werkt van binnen naar buiten om de huid te liften en te verstrakken. Hij is onder meer bedoeld voor mensen met een huid die er minder stevig uitziet of aanvoelt, met een verlaagde wenkbrauwlijn, met een losse huid in de hals, of met rimpels op het decolleté. Gemiddeld na twee tot drie maanden zijn er resultaten te zien en de verbetering kan nog toenemen tot zes maanden na de behandeling. Resultaten kunnen aanhouden tot meer dan een jaar na de behandeling. Omdat de huid van elke persoon anders is, zullen de resultaten uiteenlopen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren verplicht telefonisch op 073 203 2719 (voor de locatie Den Bosch) of 085 401 3586 (voor de locatie Eindhoven), o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic

Perfect You Skin Clinic heeft 6 vestigingen in Nederland - in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Den Haag (Rijswijk) en Zwolle. Bij deze gerenommeerde klinieken werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met geavanceerde apparatuur. Je kan er onder meer terecht voor IPL, huidverjongende laser-behandelingen en tandenbleken.