Perfect You Skin Clinic

6 locaties

Ooglidcorrectie boven en onder zonder snijden met "PlexR" bij Perfect You Clinic op 5 locaties in Nederland

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code SAVE25. Ends 9-12.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je oogleden, zonder dat er gesneden wordt, corrigeren, door middel van een apparaatje dat overtollige huid “verdampt”.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
H
Helena
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
oktober 15, 2022
Ooglidcorrectie dmv plexR. Een vlotte dame legde de behandeling duidelijk uit en ging daarna kundig aan het werk. Nabehandeling werd uitgelegd en meegeven op papier. Het resultaat is pas na een paar weken zichtbaar, maar ik heb er een goed gevoel over.
A
Ans
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
januari 25, 2022
goede uitleg en vriendelijk personeel
C
Christel
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
2 dagen geleden
Vriendelijke mevrouw Goede uitleg 👍
G
Gaby
11 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
2 dagen geleden
Had mijn behandeling in het filiaal in Rijswijk. Vriendelijke ontvangst. Schone praktijk.. legt alles goed uit...servicegericht..resultaat nog onbekend na 1 behandeling. Heb drie behandelingen geboekt. Raad deze praktijk zeker aan.
M
Marloes
3 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
3 dagen geleden
Helaas niet de mogelijkheid om 5 zones te laten behandelen omdat er alleen bij de 2 grote zones de bevriezing wordt toegepast. Op de kleinere dingen die ze op je gebruiken wordt warmte ipv kou afgegeven en krijg je dus geen cryopilise behandeling op die zones. Ze heeft me wel wat uitleg gegeven maar kreeg het idee dat ze haast had.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Wie met lede ogen aanziet om zich in sociaal gezelschap te begeven kan die ogenschijnlijk vervelende problemen onder ogen komen, zonder door het oog van de naald te kruipen. Oogst aanzien met een PlexR ooglidcorrectie bij Perfect You Clinic.

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor een ooglidcorrectie boven (waarde € 500)
  • € 199 voor een ooglidcorrectie onder (waarde € 500)
  • € 349 voor een ooglidcorrectie boven EN onder (waarde € 1.000)

PlexR Soft Surgery is een medisch-cosmetische behandeling waarbij niet wordt gesneden. Wat PlexR dan wel is? Via een apparaatje, ter grootte van een wat forsere pen, worden elektrische deeltjes via de punt van het apparaat ‘boven’ de huid gebracht, zonder direct contact. Deze deeltjes zorgen ervoor dat overtollig huid als het ware “verdampt”. Dit resulteert op zijn beurt in huidverstrakking, remoddelering en/of een liftend effect van de huid afhankelijk van de zone die wordt behandeld.

PlexR Soft Surgery is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en is een alternatief voor een chirurgische ingreep. Ook kan de techniek ingezet worden voor huidproblemen zoals acne, littekens, striae, pigmentvlekken, rimpeltjes en meer.

Vóór de behandeling wordt de huid oppervlakkig verdoofd. Je hoeft je geen zorgen te maken over bloedingen of dat er gehecht moet worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, zaterdag en avonden in overleg.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 week van tevoren telefonisch op 085 401 35 86, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic

Perfect You Skin Clinic heeft 6 vestigingen in Nederland - in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Den Haag (Rijswijk) en Zwolle. Bij deze gerenommeerde klinieken werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met geavanceerde apparatuur. Je kan er onder meer terecht voor IPL, huidverjongende laser-behandelingen en tandenbleken.