sluit
TTD Launch

Perfect You Skin Clinic

3 locaties

Huidverstevigende Cryolift-therapie voor 1 of 2 zones bij Perfect You Skin Clinic in Arnhem, Den Bosch of Eindhoven

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 29-5.
Code toepassen

In een Notendop

Geef jezelf een opfrisser en lift de huid op gezicht en hals door bevriezing.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Net als een leeggelopen ballon, de zeilen op een windvrije dag en een waslijn met 6 lakens hangt je huid er soms ook niet zo strak bij als je zou willen. Geef jezelf een opfrisser met Cryolift-therapie bij Perfect You Skin Clinic.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor 1x Cryolift-therapie voor 1 zone (waarde € 79,99)
  • € 57,99 voor 1x Cryolift-therapie voor 2 zones (waarde € 159,98)

  • € 99,99 voor 4x Cryolift-therapie voor 1 zone (waarde € 319,96)
  • € 189,99 voor 4x Cryolift-therapie voor 2 zones (waarde € 639,92)

Van een beetje kou trek je je gezicht vanzelf al strak, maar om ook zonder die kou een stevig huidje over te houden kies je voor Cryolift-therapie. Tijdens deze behandeling van je gezicht en/of hals wordt gebruik gemaakt van temperaturen onder het vriespunt, tot een minimum van -10 graden Celsius om de bloedtoevoer en de aanvoer van zuurstof naar de huidcellen te verbeteren. Uiteindelijk is het doel celverjonging te stimuleren, de huidconditie te verbeteren en rimpels te verminderen.

Voor een optimaal resultaat worden gemiddeld 4 behandelingen aanbevolen. Iedere behandeling duurt ongeveer 20 minuten per zone. Tussen behandelingen moet 6 weken tijd zitten om de huid optimaal te laten herstellen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Alle behandelingen moeten binnen de geldigheid van 6 maanden plaatsvinden. Uitsluitend geldig in de Perfect You-vestigingen in Arnhem en Eindhoven.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via 0854 013 586 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De groupon is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic

Perfect You Skin Clinic heeft 6 vestigingen in Nederland - in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Den Haag (Rijswijk) en Zwolle. Bij deze gerenommeerde klinieken werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met geavanceerde apparatuur. Je kan er onder meer terecht voor IPL, huidverjongende laser-behandelingen en tandenbleken.