Geen nieuwe meldingen

Perfect You Skin Clinic

Onbeperkt tatoeage of permanente make-up verwijderen bij Perfect You Skin Clinic in Eindhoven

Resterende tijd beperkt!
Tot 81% korting.
Kies optie

In een Notendop

De laser is geschikt voor alle tatoeages en het aantal behandelingen is afhankelijk van de inkt en hoe lang je de tatoeage al hebt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Slingers, ballonnen en confetti zijn gemakkelijk op te ruimen na een feestje, maar sommige versieringen vergen net even wat meer dan een sopje en een stofzuiger. Laat nu je tatoeage of permanente make-up verwijderen door een laser met een onbeperkt aantal behandeling bij Perfect You Skin Clinic.

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor onbeperkt behandelingen tattoo/permanente make-up verwijderen 10 cm2 (waarde € 330)
  • € 144,99 voor onbeperkt behandelingen tattoo/permanente make-up verwijderen 25 cm2 (waarde € 660)
  • € 499,99 voor onbeperkt behandelingen tattoo/permanente make-up verwijderen 100 cm2 (waarde € 2.640)

Om de tatoeage te verwijderen, wordt gebruikgemaakt van een laser. Tijdens de behandeling worden lichtpulsen van de laser gericht op de tatoeage om de tatoeagepigmentdrager open te breken. In de weken volgend op de behandeling breekt je eigen lichaam op natuurlijke manier de kleine deeltjes af en voert deze af. Het lichaam heeft hier enkele weken voor nodig, maar er zullen geen littekens achterblijven. Let er wel op dat je je huid goed blijft verzorgen tijdens de behandelperiode en daarna.

De laser is geschikt voor alle tatoeages, van gekleurd tot geschaduwd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het soort inkt en het aantal jaren dat je de tatoeage hebt. Voor een goed resultaat moet je er wel van uitgaan dat je gemiddeld acht of meer behandelingen nodig hebt. Daarnaast wordt aangeraden je huid tussen elke behandeling 4 tot 8 weken niet te behandelen. Pigmentvlekken kunnen ook verwijderd worden.

Perfect You Skin Clinic

Bij Perfect You Skin Clinic werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met de meest geavanceerde apparatuur. Daarnaast kan je hier ook terecht voor o.a. IPL en tanden bleken.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 1 week van tevoren verplicht telefonisch op 073 203 2719 (voor de locatie Den Bosch) of 085 401 3586 (voor de locatie Eindhoven), o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Tussen de behandelingen moet 7 - 8 weken zitten. Niet geschikt bij mensen met hemofilie, chronische huidziekte, contactallergie, diabetes, imuun stoornis en hart- en vaatafwijkingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic

Perfect You Skin Clinic

Cosmetische behandelingen, Tatoeageverwijdering, Medisch, Plastische chirurgie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.