Geen nieuwe meldingen

Perfect You Skin Clinic

Facelift zonder snijden: HIFUMAX met ultrasound voor zones naar keuze bij Perfect You in Eindhoven, Den Bosch en Arnhem

Resterende tijd beperkt!
Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

HIFUMAX met ultrasound geluidsgolven is ontwikkeld voor een gelifte en strakke huid die een jeugdiger uitstraling en strakkere look geeft.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een leeggelopen ballon, de zeilen op een windvrije dag en een waslijn met 6 lakens hangt je huid er soms ook niet zo strak bij als je zou willen. Geef jezelf een opfrisser met ultrasound bij Perfect You Skin Clinic.

Kies uit 4 opties

  • € 59,99 voor een HIFUMAX met ultrasound-behandeling - wenkbrauwen, wallen OF rondom de mond (waarde € 120)
  • € 239,99 voor een HIFUMAX met ultrasound-behandeling - volledig gezicht (waarde € 480)
  • € 329,99 voor een HIFUMAX met ultrasound-behandeling - volledig gezicht EN hals (waarde € 700)
  • € 399,99 voor een HIFUMAX met ultrasound-behandeling - volledig gezicht, hals EN decolleté (waarde € 900)

Ultherapy met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is een niet-invasieve behandeling om de huid van bijvoorbeeld de hals, de wenkbrauwlijn en de onderkant van de kin te liften. Het is een ultrasound-behandeling die wordt ingezet om de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid te stimuleren, zelfs op het decolleté.

Ultherapy werkt van binnen naar buiten om de huid te liften en te verstrakken. Ultherapy levert micro-gefocuste ultrasound-energie in de vorm van geluidstrillingen af op diepten tot 4,5 mm tot dezelfde lagen als deze waarop een chirurgische facelift werkt.

Ultherapy is onder meer voor mensen met een huid die er minder stevig uitziet of aanvoelt, met een verlaagde wenkbrauwlijn, met een losse huid in de hals, of met rimpels op het decolleté. Gemiddeld na twee tot drie maanden zijn er resultaten te zien en de huidverbetering kan nog tot meer dan een jaar na de behandeling aanhouden. Omdat de huid van elke persoon anders is, zullen de resultaten uiteenlopen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 085 401 3586, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic

Perfect You Skin Clinic heeft 5 vestigingen in Nederland - in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven en Ridderkerk (nabij Rotterdam). Bij deze gerenommeerde klinieken werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met geavanceerde apparatuur. Je kan er onder meer terecht voor IPL en tandenbleken.

Perfect You Skin Clinic

Gezichts- & huidverzorging, Facelift, Cosmetische behandelingen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.