sluit
V-Day

Beauty bij Emma

Uiterwaardenstraat 113, Amsterdam

Permanente make-up bij Beauty bij Emma in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een permanente oplossing om het gezicht te verfraaien met permanente make-up voor één of meer zones naar keuze.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Permanente make-up
  • Voor 1 zone, keuze uit:
    • De wenkbrauwen
    • Eyeliner boven of onder
    • De lippen
  • Met een tattoo-pen brengt een professional permanent pigment aan dat het uiterlijk van make-up nabootst, waardoor een natuurlijke look wordt benadrukt

Beauty by Emma

De immer gezellige Rijnbuurt in Amsterdam is het toneel van je dosis beauty. Hier zit De Wilde Orchidee gevestigd waar sinds 2 jaar Beauty by Emma onderdeel van uit maakt. Beauty by Emma is begonnen als schoonheidspecialist, maar is tegenwoordig ook gespecialiseerd in permanente make-up. Met vele cursussen en masterclasses achter de rug en haar ervaringen in meerder schoonheidssalons, helpt zij je graag verder. Door samen te werken met De Wilde Orchidee bieden ze een heel breed scala aan behandelingen aan. 

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 0687 672 431. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Deze actie is zonder nabehandeling. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beauty bij Emma