Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Personal Beauty & Bodystyling

Aalsterweg 94, Eindhoven

Sun 400 infraroodbehandeling en presso- of electrotherapie bij Personal Beauty & Bodystyling

Kies optie

In een Notendop

Stimuleer de verbranding met een combinatie van infraroodbehandelingen die zowel ontspannend als ontgiftend kunnen werken.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 x Sun 400 infrarood en infrarood pressotherapie- of electrotherapie (waarde € 99)
  • € 74,99 voor 3 x Sun 400 infrarood en infrarood pressotherapie- of electrotherapie (waarde € 249)
  • € 99,99 voor 5 x Sun 400 infrarood en infrarood pressotherapie- of electrotherapie (waarde € 349)

Sun 400 infrarood behandeling De Sun 400 infrarood behandeling is ontwikkeld om je verbranding te stimuleren. Je fietst 25 minuten op een ergometerfiets (ligfiets), terwijl je met 4200 watt infraroodlampen wordt verwarmd. Doordat het onderhuidse vetweefsel aanzienlijk wordt verwarmd, kan de doorbloeding verbeteren. Het apparaat is ook geschikt voor mensen die lichamelijk moeite hebben met sporten.

Infrarood pressotherapie- & electrotherapie Pressotherapie is erop gericht de bloedcirculatie te verhogen en de lymfestroom te verbeteren. Het richt zich op de vermindering van cellulitis, ontgifting van het lichaam en behandeling van oedeem. Door een combinatie van lymfedrainage, infraroodstraling en bionische elektrische stroom wordt de doorstroming gestimuleerd. Hoe het werkt? Elektrische pads worden op plaatsen van het lichaam gezet en kunnen door pulsen de stofwisseling verhogen. Electrotherapie is gericht op het verbeteren van de stofwisseling. Je traint tevens je spieren en de infraroodwarmte stimuleert de vetverbranding.

Personal Beauty & Bodystyling

In de portefeuille van Personal Beauty vind je een groot aantal behandelingen gericht op huidversteviging en afslanken. Zo kan je er terecht voor infrarood training, cryo programma, compresso therapie en Tim Fit. Zowel vrouwen als mannen zijn er van harte welkom.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 48 uur van tevoren op 0621 148 553, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geschikt voor personen met een pacemaker, als je metaal in je lichaam hebt en bij hartklachten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Personal Beauty & Bodystyling