Geen nieuwe meldingen

9 locaties

10 of 20 bootcamp- of hardlooptrainingen bij Personal Fit Training op meerdere locaties in Den Haag en omgeving

Kies optie

In een Notendop

Geef je lifestyle een gezonde nieuwe impuls en wissel effectieve hardlooptrainingen en motiverende bootcamps met elkaar af.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp- of hardlooptraining (waarde € 75)
  • € 38,99 voor een 20-rittenkaart bootcamp- of hardlooptraining (waarde € 150)

Mixen en matchen kan gewoon, dus afwisselen tussen een effectieve hardlooptraining en een motiverende bootcamp-groep is geen probleem.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag op verschillende locaties in Den Haag en omgeving. Bekijk het lesrooster op: http://www.personalfittraining.nl/rooster-personalfittraining.html.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Personal Fit Training

De trainers van PFT (Personal Fit Training) maken zich in Den Haag en omgeving hard voor een gezonde, fitte levensstijl. Zij helpen je op weg je wekelijkse routine te verrijken met een goede workout, met drie belangrijke elementen als troef: vakkennis, motivatie en funfactor. Je kan bij ze kiezen tussen personal training, bootcamp, rennen en boksen. Afvallen? Daar maken ze samen met jou een leuke challenge van. PFT is actief in Wateringse Veld (Den Haag), Sporthal Ockenburg (Den Haag), Scheveningen (Den Haag), De Schilp (Rijswijk), Speeltuin Endezant (Rijswijk) en Groenrijk ’t Haantje (Rijswijk).