Geen nieuwe meldingen

Personal Sports Club

Europaweg 226, Zoetermeer

10 weken onbeperkt fitnessen onder begeleiding van een personal trainer bij Personal Sports Club Zoetermeer

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Streef ernaar met een persoonlijke programma in 10 weken 10 kilo of 10 cm kwijt te raken met fitness, groepslessen en personal training.

Wat je krijgt

De deal

  • € 195 voor 10 weken onbeperkt fitnessen onder begeleiding van een personal trainer en deelnemen aan groepslessen (waarde € 395)

Deze intensieve training heeft als doel je 10 kilo of 10 cm omvang kwijt te laten raken in 10 weken met behulp van een personal trainer.

Inbegrepen in het programma:

  • Onbeperkt fitnessen en groepslessen
  • 2x per week personal training van 30 minuten
  • Meten & wegen (testen van de resultaten)
  • Dieet- en voedingsadvies
  • De mogelijkheid om met één eigen personal coach te werken

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 30 september 2019 in voor je eerste training. Na iniwsseling is je cursus nog 10 weken geldig op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Onbeperkt fitnessen kan tijdens openingstijden, afspraken voor personal training kunnen doordeweeks tot 16.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 15.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 079 889 0799, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: excl. intake à € 20 en clubpas à € 7,50. Buitenschoenen en hoofddeksels niet toegestaan. Gebruik van een handdoek is verplicht. Sporten moet medisch verantwoord zijn. Niet geldig i.c.m. andere acties. Na inwisseling van je groupon is (deel-)restitutie niet mogelijk. Alleen geldig voor mensen die in de afgelopen 6 maanden geen lid zijn geweest van Personal Sports Club. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Personal Sports Club

Bij fitness- en wellnesscentrum Personal Sports Club in Zoetermeer kan je rekenen op persoonlijke aandacht bij het sporten, wat de naam al doet vermoeden. De ervaren instructeurs vinden het belangrijk dat jij niet alleen beweegt en fit wordt op een manier die bij jou past, maar ook dat je tegelijkertijd kan ontspannen. Wellness staat voorop. Daarom ademt de sportschool de sfeer van een club en train je op de nieuwste apparaten. De personal trainers kijken samen met jou hoe je je doel kan bereiken volgens een op maat gemaakt programma. Sport je liever met anderen? Dan zit - of eigenlijk beweeg - je hier ook goed met een breed aanbod aan groepslessen, van yoga tot pump en van spinning tot kickboksen. Eenmaal in het zweet gewerkt, dan kan je bijkomen in de infraroodsauna of in de loungehoek.

Personal Sports Club

Sportschool