Geen nieuwe meldingen

Pieter Baststraat 35 hs, Amsterdam

Roelof Hartplein: kappersbehandeling, naar keuze met high-/lowlights of verven van uitgroei bij Phillip de Ritis

Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je een frisse coupe aanmeten: wassen, knippen en föhnen naar keuze met tot 5 cm verven van uitgroei of 10 à 15 folies high-/lowlights.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Jorinde
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 22, 2020
Philip heeft mij heel goed geholpen. Hij gaf goed advies voor de verzorging en kleuring van mijn haar. Hij neemt de tijd voor je en dat is terug te zien in het resultaat!
L
Lana
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 22, 2020
Fantastic hairstylist in a beautiful salon! Highly recommended in Amsterdam! I got my roots coloured and a fresh haircut and really appreciated how Phillip took the time to consult with me on the colour and cut! Going back in a few months! Thank you so much Phillip!
L
lisette
10 beoordelingen4 beoordelingen
april 1, 2020
Super goed geknipt!

Wat je krijgt

Anders dan bij iemand met kettingzagen als handen ben je met scharen als handen wél geknipt voor het kappersvak. Wees zeker van een subtiele snoeibeurt bij Phillip de Ritis.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor wassen, knippen en föhnen (waarde € 65)
  • € 29,99 voor wassen, knippen, föhnen en verven uitgroei tot 5 cm (waarde € 105)
  • € 39,99 voor wassen, knippen, föhnen en halfhoofd high-/lowlights (waarde € 127,50)

Waar de Ceintuurbaan in de Roelof Hartstraat over gaat, is de plek waar het allemaal gebeurt. Je reserveert op basis van beschikbaarheid, en mocht er plek zijn kan je al dezelfde dag terecht. Je haar wordt gewassen, geknipt en geföhnd. Heb je uitgroei? Dan kan er geverfd worden tot 5 cm, zodat je weer met een egale kleur over straat kan. Ook kan je kiezen voor halfhoofd high- of lowlights. Deze worden geplaatst met behulp van 10 tot 15 folies.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 670 6668, o.v.v. Groupon. Op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor de halfhoofd high-/lowlights worden 10 tot 15 folies gebruikt. Het verven van uitgroei gaat tot 5 cm. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Phillip de Ritis

Om de hoek bij het Roelof Hartplein in Amsterdam worden haardossen tot rust gemaand of juist wakker gemaakt door vakkundige handen en scharen. Niet Edward maar Phillip is de naam, en knippen is zijn faam. Na jaren ervaring te hebben opgedaan is daar een filosofie uit ontstaan: Phillip is met je kapsel zeer begaan en past dit aan, naar eigen wens, middels technieken die geometrie en doeltreffende lijnen in acht nemen. Op het CV ("Cutting Vitae") van de Ritis vind je één bonk - eigenlijk een dos - ervaring. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom hun haar uit handen te geven in deze salon, waar ontspanning en sereniteit voorop staan, naast de deur uit gaan met een formidabel kapsel.

Phillip de Ritis

Salon, Kapper, Knipbeurt