Geen nieuwe meldingen

Flierbosdreef 2, Amsterdam

Amsterdam: professionele fotoshoot inclusief visagie in de fotostudio van topfotograaf Jimmy James

Kies optie

In een Notendop

Treed in de voetsporen van vele sterren door jezelf te laten vastleggen in de beroemde studio van topfotograaf Jimmy James.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een professionele fotoshoot inclusief visagie voor 1 persoon (waarde € 29,99)
  • € 39,99 voor een professionele fotoshoot voor 2 personen inclusief visagie voor 1 persoon (waarde € 39,99)

Treed in de voetsporen van vele sterren door jezelf te laten vastleggen in de beroemde studio van topfotograaf Jimmy James. Je mag kiezen uit drie thema’s en tijdens de shoot zullen +/- 100 foto’s gemaakt worden, waarvan je je drie mooiste in hoge resolutie opgestuurd krijgt. Wil je meer foto’s ontvangen, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@photostudioamsterdam.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: bij de optie voor twee personen is visagie voor 1 persoon inbegrepen. Als je allebei visagie wil, betaal je € 15 extra. Jimmy Jones heeft vakkundige fotografen in dienst die zijn stijl waarborgen en zal dus niet altijd zelf de shoot verzorgen. Je krijgt je drie mooiste foto's in hoge resolutie toegestuurd en meer foto's zijn mogelijk tegen een meerprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Jimmy James Photograpy & Video

Jimmy James Photography & Video is een internationaal gerenommeerde fotostudio die fotoshoots heeft verzorgd voor absolute toppers in de entertainment- en muziekwereld zoals Chris Brown, Big Sean, Trey Songz, B-brave, Mr. Probz en actrice Milla Jovovich. Vind jouw weg naar deze studio en voel je net een ster.

Topfotograaf Jimmy James streeft ernaar krachtige beelden te creëren die de 'spirit' van zijn modellen vangen en de aandacht van de toeschouwer opeisen. Zijn talent heeft al veel frisse 'multi-look' beelden van modellen en kunstenaars opgeleverd en binnenkort ook van jou. Zijn studio vind je nabij Amsterdam Arena.