Geen nieuwe meldingen

PicturePeople Fotostudios

Uitgebreide fotoshoot van 60 minuten voor 1 tot 3 personen bij PicturePeople Fotostudios

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop

Poseer als een volleerd model in je favoriete outfits tijdens een 60 minuten durende fotoshoot incl. visagie.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 14,90 voor een fotoshoot van 60 min. 1 outfit wissel, make-up, 1 foto als afdruk én 1 op CD (waarde € 39)
  • € 29,90 voor een fotoshoot van 60 min. 1 outfit wissel, make-up, 3 foto’s als afdruk én 3 op CD (waarde € 109)

Bij PicturePeople Fotostudios kan je jezelf van je mooiste kant laten zien met behulp van de ervaren fotografen. Neem een setje kleding mee, zodat je van look kan ‘wisselen’. Op de dag zelf hoef je je niet uitgebreid op te maken, want er is iemand aanwezig die je kan laten stralen als een diamant. Na afloop krijg je, afhankelijk van de gekozen optie, 1 of 3 foto’s als afdruk en op CD mee naar huis. De deal is voor maximaal 3 personen, maar als je wilt, kan je tegen € 5 p.p. meer mensen meenemen (maximaal 8 personen). Deze deal is geldig in de nieuwe filialen van PicturePeople in Rotterdam, Maastricht, Almere en Amstelveen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 036 3030 136 voor de vestiging in Almere, op 020 303 1089 voor de vestiging in Amstelveen, op 043 3030 007 voor de vestiging in Maastricht en op 010 3038 800 voor de vestiging in Rotterdam, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De shoot is voor maximaal 3 personen, meerdere personen is mogelijk tegen een meerprijs van € 5 per persoon tot een maximaal van 8 personen. Niet geldig voor zakenfoto's, pasfoto's en voor foto's op locatie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over PicturePeople Fotostudios

Fotografie 2.0: de mensen achter Picture People Fotostudios omschrijven zichzelf als "modern, ongecompliceerd én professioneel". In de gezellige fotostudio's in Almere, Amstelveen, Maastricht, Nijmegen en Rotterdam - en internationaal bij PicturePeople in Duitsland en Oostenrijk - kan je je mooiste glamourface tentoonstellen en als een volleerd model poseren. PicturePeople werkt bovendien met 100% tevredenheidsgarantie ("Picture Love Guarantee"). Als je foto's niet perfect zijn, dan hoef je niets te betalen. Kijk hier voor alle PicturePeople-deals op Groupon.

PicturePeople Fotostudios

Fotografie, Fotograaf, Fotostudio
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.