sluit
Gebruik code VAKANTIE en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

AJ -FIT

Laakweg 19, Den Haag Netherlands

1-15 lessen Pilates van 45 minuten bij AJ -FIT in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Verbeter je lichaamshouding, word flexibeler en train je lichaam tijdens de Pilates-lessen die ook stress kunnen verminderen.

Over deze deal

  • Pilates-lessen
  • Geldig voor 1 persoon
  • Kom 1, 5, 10 of 15 keer langs
  • Een les duurt 45 minuten

Pilates

Pilates richt zich op een betere en bewustere lichaamshouding, om blessures te voorkomen en stress te verminderen. Door het beoefenen van deze sport werk je bewust aan een goede balans tussen lichaam en geest.

Deal-Voorwaarden

Geldig op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht minimaal 8 uur van tevoren reserveren via WhatsApp op 0654 223 848, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je groupon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. De eerste les volg je uiterlijk 31 december 2022. Na 22 december 2022 heb je nog 2 maanden de tijd om je resterende lessen op te maken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31/12/2022. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over AJ -FIT

7 jaar ervaring in de fitnessindustrie en 3 jaar in personal training: bij AJ -FIT kunnen ze je helpen je doelen te behalen en je zelfvertrouwen te laten groeien. Op hun locatie in Den Haag helpen ze je met fitness, Pilates en personal training, maar ook met voedingsadvies. AJ -FIT heeft van alles in huis om jou op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.