1 of 2 Pizzasnijder en -opdienmes, inclusief verzending

Pizzasnijder en -opdienmes

€ 15
€ 13,99
7% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Dankzij de roterende snijder snijd je gemakkelijk en zonder aarzelen plakjes pizza, taarten maar ook desserts en omeletten.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze “Pizzasnijder en -opdienmes” aan, gedistribueerd door Grouplineshop S R L

  • Twee producten in één
  • Hittebestendig stalen mes, ontworpen om geen krassen op pannen te maken
  • Ergonomische handgreep
  • Kleuren: groen, paars, blauw en rood (willekeurig verzonden)
  • Materiaal roterend mes: roestvrij staal
  • Afmetingen: Formaat: 27 x 10 x 3,5 cm
  • Afmetingen blad: 15 cm
  • Vaatwasserbestendig

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Levering enkel tot aan de deur op de begane grond.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Grouplineshop S R L, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Bigupstore van 27.06.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Grouplineshop S R L. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: infoitalia@bigupstore.com. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: via tagliamonte 208858 torre annunziata NAPOLIIT.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.