Buxus sempervirens-planten

Plant-Buxus sempervirens

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
€ 49,99
€ 19,99
60% korting
Vul alle selecties:

In een Notendop


Deze plant Buxus sempervirens voorzien van een geschatte hoogte van 70-80cm, om elke tuin te versieren.

Product-details


  • In een haag, in een kubus, in een bol, blijft deze decoratieve struik het hele jaar groen, zodat je in de winter kunt genieten van een prachtige groene tuin.
  • Mogelijkheid om ze overal in de tuin te planten of te kiezen voor een elegante rand aan beide zijden van een trede, terras, poort of pad.
  • Gesneden in de vorm van een ronde kegel
  • Makkelijk in vorm te krijgen
  • Merkclassificatie A Buxus kegels/piramides worden geleverd met een totale hoogte van 70 tot 80 cm (gemeten, inclusief pot) in een pot van 4 liter. De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren. Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden


Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.