Bloempot van polyrattan

Bloempot van polyrattan

€ 52,98
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze bloempot geeft je de mogelijkheid om een decoratief tintje te geven aan elke buitenomgeving en past bij alle soorten planten.

Product-details

 • Polyrattan bloempot van verschillende afmetingen en met stabiele aluminium constructie
 • Naar keuze met decoratieve aluminium poten
 • Beschikbare opties:
  • Middelhoge bloempot: 76 x 26 x 29,5 cm, in antraciet, mokka, bruin, cappuccino, grijs, naturel en wit
  • Hoge bloempot: 76 x 26 x 73 cm, in antraciet, mokka, bruin, cappuccino, grijs, naturel en wit
  • Middelhoge bloempot met aluminium poten: 78 x 27 x 34 cm, in antraciet, mokka, bruin, cappuccino, grijs, naturel en wit
  • Hoge bloempot met aluminium poten: 76 x 26 x 73 cm, in antraciet, mokka, bruin, cappuccino, grijs, naturel en wit

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 12/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door WELES BRANDS GMBH. Geregistreerd adres: GEWERBEALLE 15-19, Mülheim, 45478, BW DE. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: weles@zammad.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.