Geen nieuwe meldingen

Plopsa Indoor Coevorden

Reindersdijk 57, Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden: entreeticket voor het pretpark

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Weer of géén weer - met de spannende attracties in dit (deels overdekte) pretpark beleef je altijd een onvergetelijke dag.

Over deze deal

  • Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden
  • Het ticket is geldig voor gratis en onbeperkte toegang tot alle attracties en shows voor zover de capaciteit dit toelaat
  • Voor personen van 1 meter of langer
  • Plan je bezoek t/m uiterlijk 3 april 2020
  • Te vinden op het adres: Reindersdijk 57 in het Drentse Dalen

Speelplezier gegarandeerd bij Plopsa Indoor Coevorden. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, op de Klimberg en andere spannende attracties zoals botsauto’s, bootjes en de Bumbamolen. Over Bumba gesproken - deze populaire clown kom je ook in verschillende shows tegen.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Plopsa Indoor Coevorden t/m 3 april 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd, vervangen of worden verlengd.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter. Tickets voor kinderen vanaf 85 cm tot 1 meter lang kosten € 11,50. Deze zijn te koop aan de kassa of via https://www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl. Kinderen onder 85 cm mogen gratis naar binnen. Dieren zijn niet toegestaan in het park. Het ticket is geldig voor gratis en onbeperkte toegang tot alle attracties en shows, voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in dit mooie pretpark in het Drentse Coevorden. Meer dan 25 bruisende attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Zowel outdoor als indoor. Daarnaast vermaak je je bij de vele shows en evenementen en ontmoet je er je favoriete tv-helden zoals Bumba. Je kan de hele dag door wel ergens op het park plaatsnemen hiervoor. Spelen maakt hongerig, ook dat weten ze bij Plopsa Indoor Coevorden. No worries, in één van de restaurants, waaronder de Mega Mindy Bar of Wickie, komt dit zeker goed.