Geen nieuwe meldingen

Plopsaland De Panne (BE)

Entreeticket Plopsaland De Panne

Deal eindigt over13:58:01
30+ bekeken vandaag
30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Zoek de spanning op in de spectaculaire achtbanen Anubis The Ride en Heidi The Ride of kies voor rustigere attracties zoals De Konijntjes.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor Plopsaland De Panne
  • Plopperdeplop naar: De Pannelaan 68, De Panne, België
  • Geldig t/m 5 januari 2020
  • Het ticket is geldig voor een volwassene of kind vanaf 1 meter lang
  • Kindertickets koop je ter plekke aan de kassa of vooraf online

Ga voor een dag vol plezier met dit ticket voor het iconische Plopsaland in De Panne. Het park is geschikt voor alle leeftijden en heeft uiteenlopende attracties voor het hele gezin. Ook zijn er meet & greets met je favoriete Studio 100-figuren en verschillende shows.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Plopsaland De Panne t/m 5 januari 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 100 cm lang, ticket voor kinderen tussen 85-100 cm kunnen aan de kassa of online gekocht worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plopsaland De Panne (BE)

Pretpark Plopsaland De Panne vind je, zoals de naam al doet vermoeden, in De Panne - België. Hier ben je aan het avontuurlijke adres voor een dag vol pret en plezier voor het hele gezin. Het park bestaat uit meer dan 50 attracties, van een achtbaan met een topsnelheid van 90 km/u tot de paardenmolen van Samson & Gert en een doorloopweide met geitjes en andere boerderijdieren. Zoek de spanning op in de spectaculaire achtbanen Anubis The Ride en Heidi The Ride of kies voor rustigere attracties zoals De Konijntjes of Het Bos van Plop. Hoewel je je met alle verschillende attracties al met gemak een dag kan vermaken zijn er ook nog diverse shows met helden bekend van Studio 100-programma's. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijke Bumba Show en meet & greets met o.a. Mega Mindy en Mega Toby. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse restaurants, en bij minder weer vermaak je je met de verschillende indoorattracties.

Plopsaland De Panne (BE)

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.