Geen nieuwe meldingen

Plopsaqua De Panne

De Pannelaan 68, De Panne

Plopsaqua De Panne: entreeticket voor het waterpark

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Speelse waterratten en grote en kleine waaghalzen beleven een verfrissend uitje in dit Belgische waterpark.

Over deze deal

  • Entreeticket voor Plopsaqua De Panne
  • Adres: De Pannelaan 68 in het West-Vlaamse De Panne
  • Naast het bekende Plopsaland De Panne
  • Voor kinderen van 1 meter of langer
  • Plan je bezoek t/m uiterlijk 3 april 2020

Water, spelen en eindeloos ravotten zijn dé ingrediënten voor een meer dan geslaagde (vakantie)dag en precies de inhoud van deze deal. Wedden dat je kids een gat in de lucht sprengen als je vertelt dat waterpark Plopsaqua De Panne op jullie vrijetijdsprogramma staat? Wat ze kunnen verwachten? De wonderlijke Wild River bijvoorbeeld, woeste golven in het Stormbad en maar liefst zes indrukwekkend glijbanen waaronder de 20 m hoge Sky Drop waarin ze eerst een vrije val maken om vervolgens op topsnelheid naar beneden te racen. Daarnaast zijn er De Bubbeltonnen (jacuzzi’s met kleureffecten), een peuterbad voor de allerkleinsten en Wickie’s Speeldorp waar ze uuuuuren waterpret beleven.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Plopsaqua De Panne t/m 3 april 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd, vervangen of worden verlengd.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter lang. Tickets voor kinderen van 85 cm tot 1 meter lang kosten € 11,50. Deze zijn te koop aan de kassa of via plopsaqua.be/nl. Kinderen onder 85 cm mogen gratis naar binnen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne

Welkom in het allereerste waterpretpark van Plopsa, dat zich vlakbij Plopsaland De Panne bevindt. Wickie de Viking voert je er mee naar zijn Vikingdorp in een dooiend sneeuwlandschap. Onderweg zwem je in de spectaculaire wildwaterbaan door ravijnen en watervallen en neem je een kijkje op Halvar’s Drakkar, een Vikingboot met twee waterkanonnen waarmee je richt op wie je maar wil. Kijk wel goed uit je doppen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los.

Waterpret voor jong en oud

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op De Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop met een hoogte van 19 meter? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 kilometer per uur door de bochten te razen. Even toe aan een relaxmomentje? Blaas dan even uit in het buitenzwembad, de sauna, twee bubbelbaden of op de ligweide.