Geen nieuwe meldingen

St. Annastraat 282, Nijmegen

Natuurlijke hairstrokes door (3D) Microblading van de wenkbrauwen bij PMU Studio Zuiver in Nijmegen

Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat pigment onder de huid aanbrengen voor vollere en natuurlijk ogende wenkbrauwen, die bijna niet van echte haartjes te onderscheiden zijn

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Microblading van de wenkbrauwen
  • Microblading is een techniek waarmee de wenkbrauwen via kleine naaldstreken voller worden gemaakt
  • De wenkbrauwen ogen natuurlijk doordat de toegevoegde haartjes niet van echt te onderscheiden zijn
  • De kleur blijft 1 tot 3 jaar mooi
  • De salon is gevestigd in een villa aan de Sint Annastraat in Nijmegen
  • PMU Studio Zuiver is GGD- goedgekeurd en gecertificeerd

Het is raadzaam vóór je de deal koopt eerst contact op te nemen met PMU Studio Zuiver om na te gaan of je in aanmerking komt.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via pmustudiozuiver.nl/contact/, o.v.v. Groupon. Na het maken van je reservering ontvang je per mail een gezondheidsverklaring, waarvan verwacht wordt dat je deze voor je bezoek hebt ingevuld. PMU Studio Zuiver zal telefonisch contact met je opnemen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: indien nodig is er een nabehandeling bij te boeken op locatie, ter plaatse te voldoen. In sommige gevallen is microblading niet mogelijk. Bij zwangerschap of één van volgende aandoeningen mag een permanente make-up behandeling niet worden uitgevoerd: hemofilie, herpes zoster in gelaat (of ooit gehad), ichthyose, Ehlers-Danlos syndroom, melanomen, keloïd, lupus, ziekte van Graves of een andere chronische huidziekte. Bij diabetes is permanente make-up in sommige gevallen af te raden vanwege een minder goede wondgenezing. Niet geldig in combinatie met andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over PMU Studio Zuiver

PMU Studio Zuiver, gevestigd in Nijmegen, is specialist in het aanbrengen van permanente make-up. Of je nu op zoek bent naar vollere wenkbrauwen of geen zin meer hebt in het aanbrengen van eyeliner in de ochtend, Annelie van PMU Studio Zuiver helpt je naar een mooi resultaat. Ze neemt de tijd voor al haar cliënten en zorgt ervoor dat iedereen comfortabel en ontspannen is. Met verschillende technieken als hairstoke, microblading en PMU-eyeliner ben jij veel minder tijd kwijt om je klaar te maken in de ochtend en zie je er altijd loepzuiver uit.

PMU Studio Zuiver

Cosmetische behandelingen, Permanente make-up, Wenkbrauw & wimper