Poef of pianozitbank, inclusief verzending

Poef of pianozitbank

Extra € 8,43 Korting Eindigt op 11-12
€ 249,95
€ 119,98
€ 111,55
55% korting
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:6 dagen 02:01:36

In een Notendop

Deze poef of pianostoel is geschikt om allerlei ruimtes in te richten met een extra zitplaats dat ook nog elegant en stijlvol oogt.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Deze deal van Groupon Poef of pianozitbank wordt verkocht door Boeijen BV

 • Zachte fluwelen hoes
 • Decoratieve knopen
 • Creëer een luxe gevoel in de kamer met deze bank en creëer een nobele sfeer. De bank kan op vele manieren worden gebruikt, of het nu als zitplaats, poef of decoratief meubel met opbergruimte is.

 • Beschikbare kleuren:
  • Roze
  • Taupe
  • Bruin
  • Grijs
 • Afmetingen: ca. 60 x 40 x 48 cm (L x B x H)

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 12/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 7 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Goodvibes van 06-10-2021.
Meer info: Je product wordt geleverd door Boeijen BV. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: services@boeijen.eu. Geregistreerd adres:
Zoete Inval 4-8
4815 HK Breda
NL.

Verzegelde producten kunnen niet worden teruggestuurd als de verzegeling verbroken is, tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.