Geen nieuwe meldingen
top-rated-merchant-icon Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Poke Labs is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal 400 beoordelingen.

Poke Labs

Korte Poten 23, Den Haag

Sushiburgers om af te halen bij Poké Labs in hartje Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Proef een sushiburger van rijst, zeewier en rauwe vis. 

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een goed huwelijk is geven en nemen, elkaar accepteren en bij voorkeur tussen een blinde vrouw en een dove man. Zeg I do tegen de ideale verbintenis tussen sushi en een burger bij Poké Labs.

Kies uit 3 opties

  • € 4,99 voor 1 sushiburger (waarde € 8,95)
  • € 9,99 voor 2 sushiburgers (waarde € 17,90)
  • € 18,99 voor 4 sushiburgers (waarde € 35,80)

Twijfel je vaak tussen een hamburger en sushi en denk je dan “bestond er maar een combinatie”? Zoek niet verder, want bij Poké Labs komt jouw epische queeste ten einde. De sushiburger is het perfecte huwelijk tussen deze twee gerechten: het ‘broodje’ is gemaakt van rijst en zeewier en daartussen ligt verse rauwe vis met toppings, te wachten om door jou geconsumeerd te worden.

Wat je moet weten

Geldigheid : 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Poké Labs

Bij Poké Labs voel je je als een kind in een snoepwinkel - of eigenlijk viswinkel. Hier kan je zelf je favoriete pokébowl samenstellen met verse ingrediënten als gemarineerde vis, salade, groenten en verschillende toppings. Stiekem niet zo'n liefhebber van vis in een kom? Als basis kan je ook kiezen voor pulled pork of tofoe. Of ga voor iets anders, zoals een pokéburger van rijst, zeewier en rauwe vis. Neem er vooral een huisgemaakte ijsthee, smoothie of Calpis soda bij. Ook fijn: Poké Labs vind je in hartje Hofstad, vlakbij NS-station Den Haag Centraal, winkels en musea, zodat je tijdens een dagje out on the town een smakelijke pauze kan nemen.