Geen nieuwe meldingen

Skechers-poloshirt voor heren

Skechers-poloshirt voor heren

€ 12,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze Skechers-sportpolo is een praktisch item voor een lichte en casual outfit, verkrijgbaar in verschillende maten om uit te kiezen.

Product-details

  • Merk: Skechers
  • Branding op de voor- en achterkant
  • Drieknoopssluiting op de borst
  • Regular fit
  • Korte mouwen
  • Materiaal: 100% polyester

Maattabel:

Maat Borst
S 38-inch
M 40-42-inch
L 44-inch
XL 46-48-inch
XXL 50-52-inch

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.