sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

The Beauty Empire

Nieuwstraat 44, Breda

Powder brows-behandeling incl. bijwerken binnen 6 weken of 6 maanden bij salon The Beauty Empire in Breda

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Na deze behandeling zien je wenkbrauwen eruit alsof je ze met wenkbrauwpoeder hebt aangezet waardoor ze voller en meer gedefinieerd lijken.

Over deze deal

  • Semi-permanente make-up voor je wenkbrauwen
  • Met een powder brows-behandeling
  • Je krijgt een touch-up behandeling binnen 6 weken of binnen 6 maanden
  • De behandeling heeft als doel om vollere en gedefinieerde wenkbrauwen te krijgen

Powder Brows:

Na een Powder Brows-behandeling lijkt het alsof je zelf je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt aangezet. Bij de behandeling wordt er met een elektrisch apparaatje pixels in de huid aangebracht in een zachte, poederachtige wenkbrauwvorm. Omdat de inkt alleen in de eerste laag van de huid komt, ontstaat er doorgaans geen littekenweefsel en is de genezing over het algemeen sneller dan bij microblading.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0685 662 084. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Na de behandeling heb je bij de eerste optie nog 6 weken om het te laten bijwerken, bij de tweede optie heb je nog 6 maanden om het te laten bijwerken. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Toon je groupon bij aankomst afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over The Beauty Empire