Geen nieuwe meldingen

Wijnhornsterstraat 108, Leeuwarden

Energetische lichaamsbehandeling naar keuze bij Praktijk Frantastisch in Leeuwarden

Kies optie

In een Notendop

Laat positieve energie z’n werk doen met ontspanning, huidverjonging of lichamelijk herstel als beoogd resultaat.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
ilonatop reviewer
14 beoordelingen10 beoordelingen
oktober 27, 2020
Heerlijke behandeling, zeer vriendelijk en verzorgend, mooi praktijkr

Over deze deal

  • Energetische lichaamsbehandeling naar keuze
  • Met aanrakingen wordt energie het lichaam in gestuurd
  • Deze positieve energie is in te zetten voor diverse doeleinden
  • Een Barsbehandeling zet je in om je gedachten los te laten
  • Een Energetische gezichtsbehandeling voor een facelift-effect
  • En een van de Bodyprocessen voor herstel van het lichaam

Barsbehandeling

Gedurende ons dagelijks leven slaan we verschillende gedachten op die ons kunnen belemmeren om tot oprechte ontspanning te komen. Tijdens een barsbehandeling worden de 32 energiepunten op je hoofd zachtjes aangeraakt, met als doel al deze ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen los te laten en ‘je hoofd leeg te maken’.

Energetische facelift

Onder het mom ‘je bent zo jong als je je voelt’ worden met zachte aanrakingen in gezicht en hals je spieren tot ontspanning gebracht. Doel is dat de positieve energie die hier uit voortvloeit cellen van binnen kan herstellen, verlevendigen en verjongen voor een jongere uitstraling naar buiten toe.

Bodyprocessen

Het beoogd resultaat is om met aanrakingen energiestromen in je lichaam op te wekken die zorgen voor verschillende effecten. Deze behandeling is ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Denk aan huidverjonging, het versterken van het immuunsysteem en spijsvertering en het vermogen om blessures en littekens te herstellen.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Op maandag t/m vrijdag ook 's avonds mogelijk.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 0617 644 440, o.v.v. Groupon. Kan er niet opgenomen worden, stuur dan een bericht via WhatsApp en je wordt z.s.m. terug gebeld. Of reserveer via e-mail op info@praktijkfrantastisch.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Praktijk Frantastisch

Bij Praktijk Frantastisch in Leeuwarden maken ze werk van jouw geluk. Geluk komt van binnen uit en dat straal je uit naar buiten toe. Met coaching, therapeutische wandelingen in de natuur en energetische lichaamsbehandelingen helpt de praktijk je jouw geluk van binnen uit te vinden. De missie van deze vrolijke praktijk is hun positieve kijk op het leven overdragen, zodat je elke dag met een lach je dag kan starten.