Geen nieuwe meldingen

Prescan Nederland (NL) - Key NL

2 locaties

Total Body MRI Scan van Prescan, met of zonder hartonderzoek (vanaf € 699)

Kies optie

In een Notendop

 • Een 'APK'-keuring van je lichaam zorgt voor meer inzicht in je gezondheid

 • Ruim 800 beelden van o.a. je schedel, hersenen, halsslagaderen, aorta, boven- en onderbuikorganen, wervelkolom (overzichtsscan), bekijk hier een filmpje

 • Inclusief MRI-scan van de longen

 • Naar keuze met uitgebreid hartonderzoek voor duidelijkheid over het functioneren en de gezondheid van je hart en vaten

 • Inclusief administratiekosten (€ 49), intake, lunch, eindbeoordelingsgesprek, beelden op cd-rom voor thuis en 25% korting op aanvullend laboratoriumonderzoek (indien gewenst)

Over deze deal

Volgende week eindelijk een gaatje gevonden om langs de garage te gaan voor een apk-keuring van je bolide? Maak dan meteen een combi-afspraak voor je lichaam en onderga een Total Body MRI Scan bij Prescan. Ga alleen, samen met een vriend(in), je partner of iemand anders.

Aanbod

 • € 699 voor een Total Body MRI Scan voor 1 persoon (waarde € 1.540)
 • € 799 voor een Total Body MRI Scan + hartonderzoek voor 1 persoon (waarde € 1.889)
 • € 1.349 voor een Total Body MRI Scan voor 2 personen (waarde € 3.080)
 • € 1.559 voor een Total Body MRI Scan + hartonderzoek voor 2 personen (waarde € 3.778)

  <img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/qV82ftNYuLNKoL73yVX2/h8-470x200”alt=”© Groupon”>

De Total Body MRI scan bestaat uit MRI-scans van:

 • Schedel en hersenen
 • Vaten naar de hersenen toe
 • Longen (overzichtsscan)
 • Bovenbuikorganen (lever, milt, alvleesklier, nieren, galblaas)
 • Onderbuikorganen (blaas, prostaat (man), baarmoeder/eierstokken (vrouw))
 • Aorta (Hoofdslagader -> Aneurysma)
 • Wervelkolom (borst- en lendewervels - overzichtsscan)

Het hartonderzoek verloopt als volgt:

 • Consult cardioloog
 • EGC-rust/inspanning (functie hart bij rust en inspanning)
 • Echocardiografie/Doppler (echo van je hart)
 • Longfunctietest, indien geen CT longen

Op de dag van het onderzoek word je in de kliniek ontvangen door één van de Nederlandse begeleiders. Daarop volgt een intakegesprek met de arts. In dit gesprek worden je gegevens gecontroleerd en krijg je de kans om vragen te stellen. Na dit gesprek beginnen de onderzoeken en word je naar de MRI-scan gebracht. Het MRI-onderzoek duurt ongeveer 60 minuten. Er worden naar schatting 800 doorsneden van je lichaam gemaakt.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/7bFzbFGcX4MmdoXoCexW/r1-470x200”alt=”© Groupon”>

Als je naast de scan ook gaat voor het hartonderzoek, worden je hartkleppen, de bloeddoorstroming van je hart, de hartkamers en de pompfunctie van je hart in kaart gebracht. Dit gebeurt door middel van een ECG (elektrocardiogram) bij rust en inspanning. Ook wordt er een echo van je hart gemaakt. Zo kunnen hartritmestoornissen, lekkende hartkleppen en niet goed functionerende hartpompen worden gedetecteerd.

Als alles is onderzocht, worden de resultaten door radiologen bekeken en heb je een eindgesprek met de arts. Die geeft op basis van wat er uit is gekomen een advies. De onderzoeksbeelden krijg je bovendien op cd-rom mee naar huis.

Het belangrijkste doel van een medische check-up is ziekten en/of risicofactoren op tijd ontdekken, zodat eventueel erger worden kan worden voorkomen. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Nog steeds worden ziekten vaak te laat ontdekt. Klachten komen immers meestal pas als het ziekteproces al in volle gang is. Als een ziekte op tijd wordt ontdekt, is de kans op genezing vaak groter en is behandeling eenvoudiger. Een uitgebreide gezondheidscheck geeft je hier meer zekerheid over, zodat je na het bezoek een stuk wijzer naar jezelf in de spiegel kijkt.
Screening zoals met een Total Body Scan heeft ook beperkingen. Prescan heeft dit verwoord in het document Belangrijke Screeninginformatie. Het is belangrijk dat je hiervan op de hoogte bent. Lees hier de Screeninginformatie.

Prescan

Prescan is een kennisinstituut op het gebied van innovatief en preventief medisch onderzoek. Met 12 klinieken in Europa, werken 52 medisch specialisten op wetenschappelijk niveau samen met diverse universitaire ziekenhuizen in binnen- en buitenland.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/wyRALnXCDFxPWhJN3Dg5/3g-470x173”alt=”© Groupon”>

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 mei 2014 van maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: je ontvangt je groupon via e-mail, reserveer daarmee uiterlijk 31 januari 2014 je Total Body MRI Scan. Reserveren doe je online op www.prescan.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: originele prijs op basis van adviesprijs. Alle Total Body Scans vinden plaats in de klinieken in Bottrop (bij Arnhem, Nijmegen) en Rheine (bij Enschede). Aanvullend is een laboratoriumonderzoek te boeken met 25% korting. Bij een verhoogd risicoprofiel (hoog cholesterol/bloeddruk, roken, familiair risico) of specifieke klachten kan aanvullend onderzoek geadviseerd worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Prescan Nederland (NL) - Key NL