Geen nieuwe meldingen

Prifitt

2 locaties

Rittenkaart voor 10 of 20 Raw Bootcamplessen bij Prifitt Personal Training

Kies optie

In een Notendop

Pittige bootcamplessen van 60 minuten op woensdagen in Roosendaal en zaterdagen in Rucphen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 10-rittenkaart bootcamp (waarde € 80)
  • € 34,99 voor 20-rittenkaart bootcamp (waarde € 160)

Bootcamp vindt zijn oorsprong in het leger, waar zowel kracht als uithoudingsvermogen in de buitenlucht worden getraind. Bij Prifitt Personal Training kan je terecht voor Raw Bootcamp. Dit zijn pittige lessen van 60 minuten waarin je kracht en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Maak je klaar om vies te worden en samen te werken met de andere mensen in de les.

De bootcamplessen worden gegeven in samenwerking met Van Mil sportservices. De lessen zijn elke woensdag om 19.30 uur bij het Herstaco (RBC) stadion in Roosendaal en elke zaterdag om 9.00 uur in de Rucphense bossen (verzamelen restaurant ’t Ossekopke, postbaan 38, Rucphen).

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag om 19.30 uur en zaterdag om 9.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op izzy-pt@hotmail.com o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe leden. De bootcamps worden op woensdag om 19.30 uur gegeven bij het Herstaco (RBC) stadion in Roosendaal en op zaterdag om 9.00 uur in de Rucphense bossen (verzamelen restaurant ’t Ossekopke, postbaan 38, Rucphen). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Prifitt

I.Gün a.k.a. Izzy is sportinstructeur bij defensie. Hiervoor was hij militair. Hij beschikt ook over een CIOS-sport en bewegingscoördinator-diploma. Als je bij Prifitt aanklopt dan weet je dus dat je te maken krijgt met een specialist. Je kan er terecht voor personal training. Hierbij krijg je één op één begeleiding en advies op maat. Ook kan je je aanmelden voor de Raw Bootcamp-lessen.