Geen nieuwe meldingen

Prins Autogassystemen B.V.

Waardebonnen van € 550 - € 800 voor een LPG-installatie in je benzineauto bij Prins Autogassystemen

Tot 92% korting.
Kies optie

In een Notendop

Bespaar op je brandstofkosten en help het milieu terwijl je je investering terugverdient.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Er zijn nogal wat prettige manieren om je milieubewust te verplaatsen: lopen, dromen, lopend dromen en een auto die wordt aangedreven door een alternatieve brandstof. Loop of rijd met een droom van een waardebon voor een Autogas LPG installatie in je auto naar Prins Autogassystemen.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een waardebon van € 550 voor installatie bij een 3-4 cilinder auto
  • € 54,99 voor een waardebon van € 700 voor installatie bij een 5 cilinders auto
  • € 59,99 voor een waardebon van € 800 voor installatie bij een 6 cilinders auto

Je krijgt een waardebon voor de installatie van een G3-systeem, waardoor je benzineauto voortaan ook op LPG kan rijden. De getrainde en gekwalificeerde inbouwspecialisten van Prins Autogassystemen hebben maar één missie: zorgen dat de inbouw zorgvuldig gebeurt, zodat je auto lang meegaat en je rijplezier optimaal blijft. Niet alleen aan de pomp merk je het prijsverschil van de brandstof van ongeveer 1 euro per liter met een auto die op benzine rijdt: door de G3-regeling ( een korting van gemiddeld zo’n 317 euro per jaar op de houderschapsbelasting voor automobilisten die een LPG installatie hebben) is op gas rijden nu nóg voordeliger. LPG is minder belastend voor het milieu, want de CO2-uitstoot is gemiddeld 10-15% lager dan bij benzine en de uitstoot van fijnstof zelfs tot wel 95% lager. Na het plaatsen krijg je 3 jaar garantie op je nieuwe LPG installatie.

Prins Autogassystemen

Prins Autogassystemen werkt al meer dan 25 jaar aan kwalitatief hoogwaardige alternatieve brandstofsystemen. Deze duurzame ondernemer doet dit niet alleen om z’n klanten zuiniger en bewuster te kunnen laten rijden, maar ook om de uitstoot van uitlaatgassen terug te brengen tot nul.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop, op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te koop en te gebruiken
Bijkomende kosten: gasinstallatie voor een 3-4 cilinder kost € 1.999, hiervoor moet je met je groupon nog € 1.449 bijbetalen. Gasinstallatie voor een 5 cilinder kost € 2.250, hiervoor moet je met je groupon nog € 1.550 bijbetalen. Gasinstallatie voor een 6 cilinder kost € 2.450, hiervoor moet je met je groupon nog € 1.650 bijbetalen.
Reserveren: verplicht via e-mail op sales@prinsautogas.com o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor auto’s met een benzine motor. Niet geldig voor direct injectie benzinemotoren. Bij turbo uitvoeringen of in het geval van speciale wensen kunnen er extra kosten worden gerekend. Geef bij de reservering de gegevens van je auto en je voorkeur van het inbouwstation aan. Je wordt teruggebeld voor een afspraak. Kijk voor een overzicht van inbouwstations op gr.pn/TwYQ0p.Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Prins Autogassystemen B.V.

Prins Autogassystemen B.V.

Autoherstel, Garage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.