Geen nieuwe meldingen

Prinsessendeken met foto via Printerpix

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Laat je eigen naam of zelfs foto op een deken printen in een speciaal prinsessenthema.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Mi
11 beoordelingen3 beoordelingen
mei 22, 2020
makkelijke website,alleen de portokosten klopten niet,heb voor 2 fotodekentjes 12,99 porto betaald,bij groupon was 9,99 vermeld
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 1, 2020
Handig programma om je boek mee te maken. Je kan ook mooie achtergronden kiezen etc en er is veel keuze. Alleen bezorgkosten van 15 euro.. vind ik dan wel jammer.. maar dan nog een mooi fotoboek voor een schappelijke prijs.
A
Alex
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 22, 2020
2 orders op dezelfde dag geplaatst. 1 order ontvangen, de andere nog steeds niet na een week.
R
Rob
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 6, 2020
Printerpix maakt keurig een klachten case nummer aan over te hoge verzendkosten en afdruk kwaliteit maar komt niet met een antwoord en/of oplossing
T
Trees
6 beoordelingen3 beoordelingen
juni 22, 2020
Te dure verzendkosten er is een mail gestuurd dat het is verzonden. Inmiddels een week verder en kog steeds niets ontvangen.
S
SandraTOP REVIEWER
61 beoordelingen45 beoordelingen
juni 22, 2020
Helemaal geweldig. Snel en goed.Is in hele korte tijd leuk album geworden. Veel opties en mogelijkheden en heel snel geleverd!
K
K
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 17, 2020
Altijd goede ervaringen met Printerpix gehad. Vroeger was het programma niet heel gebruiksvriendelijk, maar ik vind dat ze dit grotendeels wel opgelost hebben. Kwaliteit-prijs verhouding is erg goed. Ja, duurdere fotoboeken hebben soms wel betere kwaliteit, maar hier betaal je soms dan ook wel 10x zo veel voor. Voor het volgende fotoboek ga ik weer voor Printerpix!
M
Monique
3 beoordelingen3 beoordelingen
juni 3, 2020
De site Werkt het lekkerst met Chrome. Daar moest ik eerst even achter komen. De verzendkosten stonden (staan?) verkeerd vermeld. Was duurder dan in Groupon vermeld stond. Maar na een mailtje naar Printerpix werd mij toegezegd het verschil te zullen terug betalen. Daar wacht ik nog op. Ik moet ook het product nog ontvangen. So far so good. Ik wacht het af. Vooralsnog geen klachten. Algemeen
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • 1 of 2 dekens met prinsessenthema
 • Zachte deken met je eigen foto of naam
 • Bestel uiterlijk 29 januari 2021
 • Keuze uit 48 designs

 • Keuze uit 3 formaten:
  • medium: 76 x 102 m
  • groot: 127 x 152 cm
  • XL: 152 x 203 cm

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 januari 2021.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 7,99 per bestelling voor 1 deken of € 9,99 per bestelling voor 2 dekens, online te betalen aan Printerpix.
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op printerpix.nl/redemption, bekijk de inwisselinstructies op je groupon
Levering: binnen circa 10 werkdagen.
Meer info: je product wordt geleverd door Printerpix. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Printerpix via e-mail op helpen@printerpix.nl, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Printerpix

Printerpix is een webshop waar je terecht kan met al je fotowensen. Met de gebruiksvriendelijke online software maak je gepersonaliseerde fotocadeaus zoals fotoboeken, bekers, metalen afdrukken, doeken, kalenders, dekens en meer. Leuk als kado voor kinderen, ouders, vrienden of zelfs huisdieren of voor op speciale gelegenheden zoals een jubileum, bruiloft of babyborrel. Printerpix heeft meer dan 35 jaar ervaring en een eigen ontwerpteam dat je kan helpen bij vragen.