Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 paar Pro 11 Titan orthopedische inlegzolen

Pro 11 Titan orthetische inlegzolen

Tot 57% korting.
10+ gekocht
€ 12,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze Pro 11 Titan orthopedische inlegzolen zijn ontworpen voor sportactiviteiten en voor dagelijks gebruik.

Product-details

Wanneer de voet plat op de grond ligt, wordt het ondersteunende weefsel dat langs de onderkant van de voet loopt (de plantaire fascia) uitgerekt. Als deze krachten excessief zijn, kunnen ze stress en ontsteking van het weefsel veroorzaken, waardoor pijn onder de hiel ontstaat wanneer het gewicht op de voet wordt geplaatst.

Pijn in de achterkant van de hiel kan worden veroorzaakt door een ontsteking van het weefsel dat de kuitspier verbindt met het hielbeen (achillespees). De pijn kan het gevolg zijn van de positie en beweging van de voet, waardoor de pees zich uitrekt. Het kan ook worden veroorzaakt door een verwonding.

Als de voet plat op de grond ligt, draait het been iets om de beweging te volgen. Als de beweging van de voet ervoor zorgt dat het been verder beweegt dan de knie gemakkelijk kan verdragen, kunnen de resulterende krachten op de knie stress en pijn veroorzaken.

  • Het ontwerp van deze inlegzolen is bedoeld om de onderste ledematen op één lijn te brengen om sportongevallen te voorkomen
  • Helpt blessures te voorkomen
  • Het Titan Movement Control System is ontworpen om voetbelasting te verminderen en de juiste houding en uitlijning te verbeteren om de meest pijnlijke kwalen te verlichten
  • Materiaal: EVA P.V.C

Maattabel

maat schoenmaat afmetingen (cm)
XS 35,5 - 37,5 24,5 x 5
S 38 - 40 26,5 x 8,5
M 40,5 - 42,5 27,5 x 9,5
L 43 - 45 29,5 x 10
XL 46 - 48 31 x 10,5

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.