Geen nieuwe meldingen

Waterpas 92R, Den Haag

Songwriting-workshop van 3 uur bij Pro Studios in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Leer meer over de structuur van liedjes en creëer je eigen songtekst en laat je daarbij met muzikale raad en daad helpen door professionals.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Songwriting-workshop van 3 uur
  • Inclusief koffie en thee
  • Neem een pen en een schrift mee
  • Meld je 15 minuten voor aanvang van de workshop
  • Heel fijn én handig: parkeren is gratis voor de deur bij Pro Studios

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op workshopdata.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op +3165 0978 616, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 1 week van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Er geldt een minimaal aantal deelnemers van 4. Bij minder deelnemers word je 48 uur van tevoren ingelicht en kan je een andere datum kiezen. Ben je niet beschikbaar op één van de andere data, neem dan contact op met de Groupon klantenservice.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig icm andere acties. Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Tijdens lockdown-periode kunnen de workshops online gevolgd worden. Voor meer informatie neem telefonisch contact op via 0650 978 616. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pro Studios

Pro Studios, in de Vlietbuurt van Den Haag, is fameus om de professionele muziek-oefenruimtes. De vakkundig ingerichte studio's zijn voorzien van professionele apparatuur en de muziekdocenten brengen la musica naar een vergevorderd niveau tijdens de wekelijkse muzieklessen die je hier kan volgen. Zo kan je losgaan op de drums, zingen en Wibi Soerjadi nadoen op de piano. En ook voor een workshop songwriting ben je hier aan het creatieve adres.