Geen nieuwe meldingen

Progress elektrische omelet machine, 750 W

Progress omelet machine

Tot 71% korting.
40+ gekocht
€ 66,49
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze omeletmaker van Progress kan worden gebruikt om luchtige omeletten, cakes, gebak en meer te maken zonder veel olie te gebruiken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Product-details

  • Merk: Progress
  • Ook handig voor het bakken van gebak, cake en andere gerechten
  • Het apparaat kan 2 traktaties tegelijk maken en heeft een anti-aanbak voering voor eenvoudige reiniging na gebruik
  • Het 750 W-apparaat is uitgerust met een handige indicator en warmt in 3 minuten op voor eenvoudige en probleemloze bediening
  • Met Europese stekker

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.